Özkan'la yollar ayrıldı

Okuduğunuz haber
ŞEREFLİ TEK ADAY

Başkent'te Yozgat rüzgarı

Anasayfa   /    Güncel    /    Şerefli tek aday

Şerefli tek aday

Türkiye’nin eğitim kolundaki yetkili sendikası Eğitim Birsen Yozgat Şubesi’nin Olağan Genel Kurul toplantısı 15 Ekim Günü Saat 10.00’da Çamlık Galata Otel’de gerçekleştirilecek. Mevcut Başkan Kenan Şerefli, tek aday olarak gireceği seçimlerde üyelerinden üçüncü dönem için yetki almış olacak.

GÜNCEL      12 Ekim 2022 - 17:14     0

Şerefli tek aday

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, 15 Ekim tarihinde yapılacak olan Eğitim Birsen Olağan genel kuruluna da tek aday olarak girecek. İki dönemdir bu görevi yürüten ve bu süreç zarfında sadece eğitim çalışanlarının sorunlarının çözümü konusunda değil, Yozgat’ın sosyal, kültürel, eğitimsel tüm konularında üzerine düşenleri yapan, Sendikasının vizyonunu her zaman bir adım daha öteye götürmek için çaba sarf eden Şerefli, üyelerinden üçüncü dönem için yetki isteyecek.

Türkiye’nin eğitim kolundaki yetkili sendikası Eğitim Birsen Yozgat Şubesi’nin seçimleri 15 Ekim Günü Saat 10.00’da Çamlık Galata Otel’de gerçekleştirilecek. Toplamda 3 bin 50 üyesi bulunan Sendikanın geride kalan süreçte yaptığı çalışmaları, bundan sonraki dönemde yapmayı planladıkları iş ve faaliyetleri genel olarak özetleyecek olan Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, tüm eğitim çalışanlarını Olağan Genel Kurul toplantısına davet etti.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor