Hafta sonu yasak var evdeyiz!

Okuduğunuz haber
DİYARBAKIR ANNELERİNE DESTEK

Özel güvenliklere eğitim

Anasayfa   /    Siyaset    /    Diyarbakır annelerine destek

Diyarbakır annelerine destek

Ak Parti İl Teşkilatı, Diyarbakır annelerinin haklı direnişine destek olmak için yarın sabah Diyarbakır'a gidecek.

SİYASET      01 Nisan 2021 - 18:50     0

Diyarbakır annelerine destek

Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan Diyarbakır annelerinin, 3 Eylül 2019'da başlattığı oturma eylemine destek olmak için Ak Parti İl Teşkilatı Diyarbakır’a gidecek. Yarın sabah saat 09.00’da harekete geçecek olan Ak Parti kafilesi, Cumartesi günü annelere destek olduktan sonra aynı gün dönüş için yola çıkacak.

Yozgat Ak Parti İl Teşkilatı, Diyarbakır annelerinin direnişine destek olmak için yarın yola çıkacak.

HAKLI DİRENİŞE DESTEK OLACAKLAR

Yıllardır bebek, çocuk, kadın, öğretmen, polis, asker demeden kan döken terör örgütü PKK'nın korkutarak ve kandırarak dağa kaçırdığı binlerce çocuğun feryadı olan annelerin Diyarbakır'daki anlamlı direnişine destek olmak için Yozgat Ak Parti Teşkilatı da harekete geçti. İl Yönetimi, Merkez İlçe Yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları yarın sabah 09.00’da bu direnişe destek olabilmek adına Diyarbakır’a gidecek. Cumartesi günü Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önünde kurulan beyaz çadırın önüne giderek annelerin haklı direnişini destekleyecek olan Ak Parti İl Teşkilatı, aynı gün kafile halinde Yozgat’a dönüş yapacak.  

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor