Yozgatlıları ikna ediyorlar

Okuduğunuz haber
BULUT GÜVEN TAZELEDİ

Sel uyarısı!

Anasayfa   /    Güncel    /    Bulut güven tazeledi

Bulut güven tazeledi

Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nın tek liste ile gidilen seçimlerinde mevcut başkan Ahmet Bulut güven tazeledi.

GÜNCEL      16 Haziran 2019 - 19:52     0

Bulut güven tazeledi

Yozgat  Serbest Muhasebeciler  Mali Müşavirler odası’nın 23.seçimli olağan genel kurulu hafta sonu  gerçekleştirildi. Tek liste ile seçime giren  mevcut başkan Ahmet B üyelerin büyük bölümünün oylarını alarak güven tazeledi.

Seçimin sonrasında üyelerine teşekkür eden bulut şunları söyledi: “23.olağan genel kurulumuzu büyük bir olgunluk, birlik ve beraberlik içinde geçen bir seçim süreciyle geride bırakmış bulunuyoruz. Bu süreçte göstermiş oldukları duyarlı tutumlarından dolayı bütün meslektaşlarımıza bir kere daha teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da odanın bir yöneticisi olmak yerine sizler için elini taşın altına sokan, üreten, çalışan ve paylaşan bir anlayış ile hizmet etmeyi sürdüreceğiz.

Meslektaşlarımızın bize karşı göstermiş oldukları güven ve bu güvenin sonucunda yüklemiş oldukları sorumluluğun seçilmiş olan bütün kurullarımla bilincindeyiz.

Bizlere yüklenen bu sorumluluğu büyük bir özveriyle tüm meslektaşlarımıza layık olacak şekilde, ekip arkadaşlarımla beraber geçmiş dönemde olduğu gibi meslek mensupları arasında hiç bir ayrım yapmadan dürüstlük, açıklık ve saydamlık ilkelerinden taviz vermeden yerine getireceğimiz inancındayım.

Bütün meslektaşlarımızın sorunlarını, gelen talep ve beklentiler doğrultusunda çözüm üretmek için bütün gayretimizle çalışacağız.hep beraber  birlikte el ele vererek, mesleğimizi hak ettiği yerlere taşımak, gelecek endişesi duymadan daha güzel daha aydınlık günlere birlikte kenetlenmiş olarak yürüyeceğiz.  Rakip değil meslektaş, rekabet değil dayanışma içerisinde olmamızı  temenni ederim.

Oda başkanı kim olursa olsun, mevkiler, makamlar gelip geçicidir ama birlik, beraberlik, dosluk bakidir. bizler birlik olup bunu sağladığımız zaman sorunlarımızın büyük bir  bölümünü  çözmüş oluruz.

Sizlere mevlana’nın güzel bir sözünü hatırlatmak istiyorum;

“Gözden ırak olan, gönülden de ırak olur.

dedim ki: gönüle giren, gözden ırak olsa ne olur.”

gönüllerinde bize yer açtıkları   için bizleri  sahiplendikleri için sahsım ve  tüm kurul arkadaşlarım adına meslektaşrıma  can-ı gönülden teşekkür ediyorum .  Biz bir aileyiz, biz birlikte güçlüyüz.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor