Çekerek üretiyor kazanıyor

Okuduğunuz haber
YURT CADDESİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Sağlıkçıların gazını alıyorlar!

Anasayfa   /    Güncel    /    Yurt Caddesi göz kamaştırıyor

Yurt Caddesi göz kamaştırıyor

Yozgat’ın şehir kimliğine uygun olarak önemli çalışmalara imza atan Yozgat Belediyesi tarafından düzenlenen Yurt Caddesi ışıklandırması sonucu göz kamaştıran bur görüntüye büründü.

GÜNCEL      14 Kasim 2023 - 21:15     0

Yurt Caddesi göz kamaştırıyor

Yozgat Belediyesi, havaların da iyi gitmesini fırsat bilerek, alt yapı projesine paralel olarak yol ve aydınlatma çalışmalarına hız verdi. Altyapı çalışmaları biten caddelerde hem kaldırım, hem yol yenilemesi yapan Belediye ekiplerinin büyük titizlikle yürüttüğü yeni bulvar açma çalışmaları kapsamında tamamlanan Yurt Caddesi, ışıklandırması sonucu göz kamaştıran bir görüntüye büründü.

Yozgat’ın şehir kimliğine uygun olarak önemli çalışmalara imza atan Yozgat Belediyesi, şehrin trafik akışını rahatlatmak için açtığı bulvarların ışıklandırmasını yapınca verilen emeğin ne kadar yerinde olduğu ortaya çıkmaya başladı.

HİZMETTE SINIR YOK

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, amaçlarının Şehrin tamamında devam eden çalışmaların amacının yeni bir kent kimliği oluşturmak olduğunu söyledi. Altyapısıyla üst yapısıyla görselliğiyle bütün caddelerin, sokakların şehrin tarihi ve kültürel kimliğini yansıtmasını hedeflediklerini belirten Başkan Köse, havaların da iyi gitmesini fırsat bilerek çalışmalara hız verdiklerini söyledi.

ALTERNATİF YOLLAR AÇIYORUZ

Şehirdeki trafik akışını sağlıklı hale getirmek, vatandaşa kolaylık sağlamak için, ‘yol medeniyettir’ şiarından hareketle yeni yollar yaptıklarını, altyapı çalışmaları sonrasında bozulan yolların asfaltlarını attıklarını belirten Başkan Köse, “Bu cesaret değil, sevdalısı olduğumuz şehrimize hizmet aşkı. Yurt Caddemizde, yapımını tamamladığımız birçok bulvarımız gibi nereden nereye geldi. Yozgat için değer dedik, şehrimize değer katacak hizmetlerimize devam ediyoruz. Yurt Caddemiz Yozgat halkı tarafından da oldukça beğenildi. Şehrimize değer katan her hizmete imzamızı atmaktan gurur duyuyoruz.” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor