Sağlıkçıların beklentileri boşa çıktı!

Okuduğunuz haber
YOZGAT'IN PARASI İSRAF OLMAYACAK!

Çekerek Merkez olacak

Anasayfa   /    Güncel    /    Yozgat'ın parası israf olmayacak!

Yozgat'ın parası israf olmayacak!

Altyapı projesinin tamamlanması ile birlikte kayıp kaçak önlenecek, Belediyenin kasasına hizmet yapabilmesi için elektrik parasıyla birlikte önemli bir gelir girecek.

GÜNCEL      26 Aralik 2023 - 21:39     0

Yozgat'ın parası israf olmayacak!

 

ASIRLIK KESİNTİSİZ HİZMET

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse’nin cesaretiyle başlatılan Asrın Projesi Büyük Altyapı Yenileme Çalışmaları kapsamında Yozgat Belediye ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürürken yüzde 70 seviyesinin üstüne çıkan altyapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte Yozgat asırlar boyu kesintisiz hizmet alacak.

ASIRLIK KESİNTİSİZ HİZMET

Google News'te takip et!

Yozgat Belediyesi ekipleri şehrin farklı bölgelerinde içme suyu ve kanalizasyon olmak üzere altyapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte hızla üst yapı çalışmalarına başlayarak yolları, kaldırımları, çevre düzenlemesi ve ışıklandırmaları ile şehrin vizyonuna yakışır hizmetlerini sürdürüyor.

 “ÖNCE HEMŞEHRİLERİMİZİN SAĞLIĞI”

Yozgat’ta altyapının tamamını değiştirdiklerini ifade eden Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, “250 kilometrelik içme suyu isale hattımızın 3’te 1’ini oluşturan asbestli borularda dâhil olmak üzere yıpranmış ve kullanım ömrünü tamamlamış altyapımızın tamamını değiştiriyoruz. Şehrimizin ve hemşehrilerimizin geleceği için sağlıklı içme suyunu önemsiyor tüm hattımızı sağlıklı düktil borularla yeniliyoruz” dedi.

 “SUYUMUZ VE PARAMIZ İSRAF OLMAYACAK”

Çalışmalarında yüzde 70 seviyesinin üstüne çıktıkları altyapı projesinin tamamlanması ile birlikte hem suyun kayıp kaçak ile israf olmayacağını hem de suyu getirmek için ödenilen 12 Milyon liralık enerji bedelinin 7-8 Milyon liralık kısmının  şehre yapılacak hizmetler için kullanılabileceğini hatırlatan Başkan Celal Köse, “Şehrimizin genelinde yıpranmış ve kullanım ömrünü tamamlamış içme suyu hattımızdan dolayı şehrimize 12 Milyon TL civarında enerji bedeli ödeyerek şehrimize getirdiğimiz ve hemşehrilerimizin kullanımına sunduğumuz içme suyumuzun yüzde 67’si kayıp kaçaktan dolayı israf oluyordu. Çalışmalarında yüzde 70 seviyesinin üstüne çıktığımız çalışmalarımızın tamamlanması ile birlikte hem suyumuz kayıp kaçak ile israf olmayacak hem de suyumuzu getirmek için ödediğimiz 12 Milyon TL’lik enerji bedelimizin 7-8 Milyon TL’lik kısmı şehrimize yapılacak hizmetler için kullanılabilecek” diye konuştu.

 “ÜST YAPILAR BOZULMAYACAK”

Başkan Köse, dayanıklı ve yenilenmiş altyapıyla birlikte arızaları en aza indirerek hem üst yapıların bozulmasının önüne geçileceğini hem de iş gücü ve zamandan tasarruf edileceğini belirterek, “Yıpranmış ve kullanım ömrünü tamamlamış içme suyu hattı ve kanalizasyon hatlarının tamir edilmesine bağlı olarak yollarımız, kaldırımlarımız gibi üst yapılarımız da zarar görüyordu. Dayanıklı ve yenilenmiş altyapımızla birlikte arızalar en aza indirilerek hem üst yapıların bozulmasının önüne geçilecek hem de iş gücü ve zamandan tasarruf edilecek” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor