Siyasetin gündemi Yozgat

Okuduğunuz haber
'YOZGAT'IN GELECEĞİNİ İNŞAA EDECEĞİZ'

Hentbolcular kararlı

Anasayfa   /    Siyaset    /    'Yozgat'ın geleceğini inşaa edeceğiz'

'Yozgat'ın geleceğini inşaa edeceğiz'

Yozgat Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, siyaset bilimci, ekonomist Hasan Arun Ak Parti'den Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan ilk isim oldu.

SİYASET      21 Kasim 2023 - 15:41     0

'Yozgat'ın geleceğini inşaa edeceğiz'

Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğü’nde müdür yardımcısı olarak görev yapan, kariyerindeki başarıları ile dikkat çeken, ilk söylemleri ile takdirleri toplayan siyaset bilimci, ekonomist ve eğitimci Hasan Arun, Ak Parti’den Belediye Başkan adaylığını açıklayan ilk isim oldu. Kalabalık bir partili grubu ile Partiye gelerek başvuru dilekçesini İl Başkanı Yusuf Başer’e takdim eden Arun, Başkan olması Yozgat’ın geleceğini inşa edecek çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Ak Parti’de Belediye Başkan adayları için verilen sürenin sona ermesine 1 gün kala daha önceden başvuru yapacağı bilinen Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Arun, resmen adaylığını açıkladı.

BİLGİ VE BİRİKİMİMİZİ YOZGAT

İÇİN KULLANMAK İSTİYORUZ

Ak Parti İl Binasına ailesi, yakınları ve kalabalık bir partili eşliğinde gelen Hasan Arun, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan’ın katıldığı toplantıda başvurusunu yaptı. İl Başkanı Yusuf Başer’in yaptığı konuşmanın ardından söz alan Arun, neden aday olduğunu katılımcılara açıkladı. Bilgi, birikimini Yozgat’a hizmet etmek için kullanmak istediğini dile getiren Arun, şunları söyledi:

“Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyor sevgi, saygı ve muhabbetlerimi arz ediyorum. Malumunuz üzere 31 Mart yerel seçim takvimi açıklanmış ve partimizde kendi takvimini beyan etmiştir.

Bizde Yozgat’ın bir evladı olarak güçlü olan eğitim ve birikim alt yapımızı siz saygıdeğer Yozgatlı hemşehrilerimize hizmet etme şerefiyle taçlandırmak istiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlatılan Türkiye yüzyılında Yozgat’ın hak ettiği yeri almasını arzuluyoruz. Bunun için “Hayalimiz ve sevdamız Yozgat” sloganı ile siz saygıdeğer hemşerilerimize hizmetkar olmak istiyoruz.” 

YAŞANIR BİR ŞEHİR OLUŞTURACAĞIZ

Yozgat’ın geleceğini inşa edeceklerini ve bunun için yeterli bilgi ve birikime sahip olduklarını dile getiren Arun, “Saygıdeğer Yozgatlı hemşerilerim;  alt yapıdan ulaşıma, turizmden sağlığa, temiz çevreden, sokak hayvanlarına, eğitimden kültüre, sanattan mimariye, estetikten sosyal hayattaki durgunluğa kadar yenilikçi yaklaşımları kullanan, gerçek problem ve ihtiyaçları ön görerek, hayata değer katan, çözümler üreten, yaşam kalitesini yükselten yaşanabilir bir şehir oluşturacağız.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sürekli değişim ve gelişim vizyonunu kendimize düstur edineceğiz. Daha verimli, sosyal, erişilebilir, eşit, yaşanabilir şehir kültürü oluşturacak bir belediyecilik  anlayışı ile hareket edeceğiz. Yozgat’ta şehir ekosistemini oluşturan tüm paydaşlarla birlikte ortak aklı oluşturup, güçlü bir yönetim tesis edeceğiz.

YOZGAT’IN GELECEĞİNİ İNŞAA EDECEĞİZ

Mahalle mahalle, sokak sokak ihtiyaç analizi yapıp;  mahallelerin gerçek sorunlarını, mahalle sakinlerinin isteklerini  belirleyip çözümler üreteceğiz. Geleceğimizi hep birlikte inşa edeceğiz.

Cumhurbaşkanımız ve Ak Partimizin milletin hizmetkarı olma düsturundan asla vazgeçmeyeceğiz.

Kavgayı değil sevgiyi, hakareti değil hoşgörüyü, dövüşmeyi değil kucaklaşmayı, kısır döngüyü değil vizyonu , ayrışmayı değil adaleti şiar edineceğiz.

Tüm halkımızın karar alma süreçlerine doğrudan katılımını sağlayacağız. Belediyeciliği hantal yapıdan çıkartıp, iş disiplini ve profesyonellik  anlayışı ile yöneteceğiz. Kamu kaynaklarını verimli ve adil kullanacağız. Merkezinde insan olan bir belediye hizmeti sunacağız. Kapımızı da, gönlümüzü de siz saygıdeğer Yozgatlı hemşehrilerimize sonuna kadar açacağız.

Yarınların bugünlerden çok daha güzel olacağına inancımız tamdır. Gece gündüz, kar kış demeden bütün gücümüzle siz saygıdeğer Yozgat halkının hizmetkarı olacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Şehrimize yeni bir ruh ve heyecan katacağız. Belediyecilikten ziyade bir şehir kültürü oluşturup, bir medeniyet inşa edeceğiz. Değişim ve gelişime inşallah hep birlikte şahit olacağız.

 Yozgatlı hemşehrilerime en kalbi duygularımla  sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunar, Saygılarımı arz ederim.

“Birlikte güzel yarınlara”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor