Okuduğunuz haber
YOZGAT İÇİN HAYALLERİMİZ VAR

Esnafa pozitif ayrımcılık!

Anasayfa   /    Siyaset    /    Yozgat için hayallerimiz var

Yozgat için hayallerimiz var

AK Parti Yozgat Belediye Başkan aday adayı Ahmet Koçak, Yozgat'ın geleceğini kurtaracak, sürdürülebilir projelere ihtiyaç olduğunu söyledi. 

SİYASET      20 Aralik 2023 - 17:01     0

Yozgat için hayallerimiz var

Aydıncık Belediyesi'nde yaptığı başarılı çalışmalarla takdir toplayan AK Parti Belediye Başkan aday adayı olan Ahmet Koçak, Yozgat'ın gelişimi ve kalkınması için stratejik bir adım atılması gerektiğini vurgulayarak, şehrin geleceğini şekillendirecek projelerin hayata geçirilmesi için kapsamlı bir mastır planının oluşturulması gerektiğini söyledi.
Gazetemiz Merkezi'ni ziyaret ederek seçilmesi halinde ilde gerçekleştireceği projeleri anlattı. Koçak'ın öncelikli vurgusu, Yozgat'ın geleceğini belirleyecek olan kapsamlı bir mastır planının oluşturulması ve bu plan doğrultusunda kısa ve uzun vadeli projelerin hayata geçirilmesi gerekliliği oldu.
Koçak, “Yozgat’ımızı ileriye götürecek, şehre vizyon katacak projelerin hayata geçirilmesi gerekir. Bu mastır planı il yöneticilerinin, kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum kuruluşlarının birer paydaş olarak ortaya çıkaracağı kısa ve uzun vadeli bir planlama ile çalışmaların ivedilikle hayata geçirilmesi gerekir” dedi.
Belirlenecek öncelikler üzerine yapılan çalışmaların önemine vurgu yapan Koçak, belediyelerin rutin hizmetlerinin yanı sıra şehrin gelişimine, ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayacak projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini ifade etti. Tarım ve hayvancılık şehri olan Yozgat için özel projelerin geliştirilmesi gerektiğini belirten Koçak, aynı zamanda turizm potansiyeli bakımından da şehrin değerlerinin ön plana çıkarılması gerektiğine dikkat çekti.
Koçak, “Yozgat’ımız tarım ve hayvancılık şehri, turizm potansiyeli bakımından da önemsenecek bir şehirdir. İlçelerimizle bir bütün olarak hareket edilmeli ve bu yönde projeler üzerinde durmalıyız. Tarım ve hayvancılık şehri olan Yozgat’ımızda buna yönelik projelerin uygulanması, mercimeğin anavatanı olan şehrimizde buna yönelik yatırımlarda ciddi adımlar atmalıyız. Ayrıca turizm açısından da Kazankaya Kanyonu, Roma hamamı ve diğer tarihi değerlerimiz üzerinden yapılacak çalışmaları ivedilikle hayata geçirmeliyiz. Tabi bunlarla ilgili mastır planı ya da çalıştaylar düzenlenmişti, fakat istediğimiz neticeleri alamadık. Allah nasip ederse biz seçildiğimiz takdirde ilimizin bütün potansiyelini değerlendirerek, kısa ve uzun vadede hepsini bir bir gerçekleştirmenin gayreti içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.
Ahmet Koçak, seçilmesi durumunda ilin potansiyelini en üst düzeyde değerlendirmek ve Yozgat'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek adına kararlılıkla hareket edeceğini belirtti. Yerel seçimlere dair beklentilerini dile getiren Koçak, halkın desteğiyle Yozgat'ı daha aydınlık yarınlara taşıyacaklarını ifade etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor