Sağlıkçıların gazını alıyorlar!

Okuduğunuz haber
TANER YILDIZ RESMEN ADAY

Bozokspor Gençspor'u ağırlayacak

Anasayfa   /    Siyaset    /    Taner Yıldız resmen aday

Taner Yıldız resmen aday

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü görevini yürüten Taner Yıldız'ın önümüzdeki hafta istifasını açıklayarak Ak Parti Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yapması kesinleşti.

SİYASET      17 Kasim 2023 - 17:41     0

Taner Yıldız resmen aday

Yozgat Ak Parti’de 2024 yılında yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde kimlerin aday olacağına yönelik belirsizlik gelecek hafta ortadan kalkacak. 22 Kasım’a kadar sürecek olan başvuru sürecinde ismi gündeme gelen ilk isim Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü görevini yürüten Taner Yıldız oldu. Kurumdaki görevinden Salı günü ayrılması beklenilen Yıldız başvurunun son gününde kamuoyu karşısına çıkarak adaylığını resmen açıklayacak. Henüz müracaatını gerçekleştirmese de Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Hasan Arun’un da aday adaylar arasına katılması bekleniyor.

26 Kasım’da yapılacak olan Teşkilat Temayül yoklamasına girecek adaylar için karar Aralık ayında verilecek.

TANER YILDIZ KİMDİR?

1977 yılında Almanya'da doğdu. Lisans eğitimini İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde tamamladı. Farklı kurumlarda Özel Kalem Müdürü, Belediye Başkan Yardımcısı, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü ve Şube Müdürlüğü görevlerini gerçekleştiren Yıldız, halen Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü görevini yürütmektedir.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor