Okuduğunuz haber
KÖSEOĞLU'YA İDDİALI ADAY

Cumhuriyet en büyük miras

Anasayfa   /    Siyaset    /    Köseoğlu'ya iddialı aday

Köseoğlu'ya iddialı aday

Köseoğlu Mahallesi'nin muhtar adaylarından Ömer Şahin, 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere oldukça iddialı hazırlanıyor.

SİYASET      27 Ekim 2023 - 18:55     0

Köseoğlu'ya iddialı aday

Köseoğlu’na iddialı aday

Mahalli seçimler öncesinde Köseoğlu Mahallesi için muhtar adaylığını ilk açıklayan isimlerden biri olan Kasap Ömer Şahin, vatandaşların kendisini seçmesi halinde yapmak istediklerini gazetemize anlattı. Aranan değil arayan bir muhtar olacağını belirten Şahin, “Mahallemizin daha yaşanır bir seviyeye gelmesi için var gücümle çalışarak yüzünüzde tatlı bir tebessüm oluşturmak için oylarınıza talibim” dedi.

2004 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde muhtarlık yarışı da kızıştı. Mahallelerine hizmet getirmek için aday adaylıklarını açıklayan ve projelerini sıralayan muhtar adayları arasında en dikkat çeken isimlerden biri de kasap Ömer Şahin oldu.

“ARANAN DEĞİL ARAYAN OLACAĞIZ”

Yozgat’ın tanınan esnaflarından biri olan ve uzun süre yöneticilik yaptığı şirketten ayrıldıktan sonra kendi işini kuran Ömer Şahin, neden muhtar adayı olduğunu açıkladı. Türkiye’nin ve Yozgat’ın her alanda ciddi bir gelişim kaydettiğini, bunun da hizmet standardının yükselmesi gibi bir durumu beraberinde getirdiğini belirten Şahin, amaçlarının bu konudaki sorumluluklarını yerine getirmek olduğunu ifade etti. Aranan değil arayan bir muhtar olacağını ve mahallerinin sorunlarını çok iyi bildiğini ve çözüm üretmek için çaba sarf edeceklerini belirten Şahin, “Köseoğlu Mahallesi Sarıhacılı TOKİ konutlarının da buraya dahil edilmesi ile birlikte oldukça geniş bir mahalle haline geldi. Bu da daha çok hizmet alması gibi bir zorunluluğu beraberinde getirdi. Biz yıllardır bu mahalle de oturmamız ve aynı zamanda Yozgatlı olmamız hasebiyle hem mahallemizin sorunlarını, hem de insanlarımızın beklentilerini çok iyi biliyoruz. 2024 yılının Mart ayında yapılacak olan seçimlere de mahalle halkımıza hizmetin en iyisini yapma hedefiyle yola çıktık. Allah’ın izni, mahalle halkımızın desteğiyle bu göreve talibiz” dedi.

“ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET”

Çözüm odaklı bir hizmet anlayışı üzerinde duracaklarını, sebepleriyle değil sonuçlarıyla ilgilenen bir yaklaşım tarzıyla sorunların üzerine gideceklerini belirten Şahin, “‘Mahalleme nasıl faydalı olabilirim?’ düşüncesiyle aldığım bu karardan dolayı bana verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim. 2024 yılı yerel seçimlerinde vereceğiniz oylarla, çok daha yaşanabilir bir mahalleyi elbirliği ile birlikte inşa edeceğiz. Desteklerini benden esirgemeyen tüm komşularıma ve mahalle halkımıza şimdiden şükranlarımızı sunarım” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor