Yerköy'e termal müjde

Okuduğunuz haber
KORKMAZ "YOZGAT İÇİN ADAYIM"

Arslan boş durmuyor

Anasayfa   /    Siyaset    /    Korkmaz "Yozgat için adayım"

Korkmaz "Yozgat için adayım"

Bağımsız Belediye Başkan adayı Bekir Korkmaz, yılmaz sevdasını yine gündeme getirdi, başkan olması durumunda yapacaklarını anlattı.

SİYASET      29 Kasim 2023 - 17:00     0

Korkmaz

Yozgat’ın bağımsız belediye başkanlığı konusunda en yılmayan adayı Bekir Korkmaz, yerel seçimler öncesinde yine kamuoyunun karşısına çıktı. Yap boz belediyeciliğini eleştiren ve Yozgat’ın sorunlarını çözecek etkin projelere ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Korkmaz,  profesyonel bir belediye sözünü de vererek Yozgat halkının oylarına talip olduğunu söyledi.

Bağımsız Belediye başkan adayı Bekir Korkmaz, yılmaz sevdasını 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde bir kez daha gündeme getirdi.

Açıklamasında günü birlik çözümler üren, yap boz belediyeciliğine karşı duran ve bu düşünceleri seçilmeleri durumunda değiştirme sözü veren Bekir Korkmaz, şu görüşlere yer verdi:

Sevgili Yozgatlı hemşerilerim ve Yozgat’ın havasını soluyan,suyunu içen çilesine nazına ortak olan bir vesile Yozgat’ta bulunan dostlarım.

YOZGAT’A HİZMET BORCUMUZ VAR

Ne kadar bağımsız aday olsam da her vatandaşım gibi bir siyasi fikrim misyonum var.
Ama üstlenmek istediğim görev bulunmuş olduğum şehre, şehrin insanlarına, insanların aşına, işine, sosyal ekonomik, siyasal, kültürel hayatına,sporuna, sanatına, sağlına eğitimine,suyundan temiz havasına vs. tüm konularda siyasi, mezhep, tarikat,ırk ayırt etmeksizin hizmet etmek bir vesile bu tür hizmet eden tüm sosyal kuruluşlara da yardımcı olmak,doğasına,gerek doğada gerek şehrimizde bulunan yabani hayvanata sahip çıkmak önceliklerim olacak.

Yıllaradır amatör, gündelik sıkıntı ve taleplerle uğraşan belediye yerine profesyonel bir belediyecilik sözü veriyorum.

Yıllardır bu memleket tüm siyasi ve bürokrasi zenginliğine rağmen güneyinden kuzeyine,batısından doğusuna en geri kalmış ilçelerden bire geri kalmış.

Çevre illerin himayesine merhametine muhtaç gündelik sıkıntılar ile boğuşmuş ne Devletine ne Devlet erkanına küsmemiş, kimisi kader demiş kimisi,isyanını, hayallerini umudunu içine gömmüş beklemiş buna rahmet bu teslimiyet seçilen kişiler ve Yozgat’ın tartışılmaz tasarruf sahipleri tarafından ne görülmek,nede duyulmak istememiş.

Allah kısmet eder sizler yetki verirseniz alışılmış ne kadar mevsimsel,mühendislikten,estetikten,işçilikten,malzeme seçiminden vs. uzak zamana çağın gereksinimlerine uymayan hayatımızı kolaylaştırmayan,gerek ekonomimize gerekse kültüründen sporuna, sanatına huzurdan, güvenliğine hitap etmeyen ne varsa bizim dönemimizde ilgi alanımızda olamayacaktır.

Bizim dönem belediyeciliğimiz yerelde birlik içinde ilimizde bulunan tüm kamu kurum kuruluşları ile bir yılı üçe bölerek, üç aylık,altı aylık ve yıllık hareket edeceğimiz Program ve projelerle çalışacağız tüm enerjimiz önümüze sıkıntı olarak gelmeden çözeceğiz.projenin tarifide bu değil midir. İlerde doğacak sıkıntı veya ihtiyaçları önceden tespit edip çözmek.

Gerek gündelik gerek iklimsel arıza veya afetler de,temizlik, ulaşım vs. tüm buna benzer olayları belediyemiz bünyesinde oluşturacağım acil müdahale birimi ile anında çözülecek bunları yaparken oluşturacağımız profesyonel ekip ve kadrolarla yapacağız.

Kalıcı hizmetlerimize şehrin bölge yapısı, halkın kültür yapısı, esnafın farklılıkları göz önünde bulunacak yapılan işle yer ile bir birine uyumlum olacak yani hayatımıza kültürümüze ekonomimize katma değer katacak katma değer katmayan hiçbir şeye zaman ayırmayacağız.

Aynı zaman da üreten bir belediyeciliğimiz olacak bunların detayları ileri günlerde projeler içinde anlatılacak.

Ayrıca şehrimiz dâhil olan köylerimizi şehrimize adapte etmeye önem vereceğiz.

Benim dönemim sen ben tartışmalarından uzak tüm siyasi kültürel,kurumsal farklılıkları zenginliğe dönüştürecek. Üniversitesin ’den tüm kurum kuruluşlar,odalar ve şehri milli hafızası kişilerin dinlendiği fikir görüşlerinin yer bulduğu meşvereti ilke yapan ben bilirimden uzak ilim,teknoloji,araç gereç ve bunları kullanacak akılla ilim ve ustalığın hizmete dönüştüğü bir belediyecilik olacak.

Belediyemiz bünyesinde bulunan birimler ve makamları inanç ve iradelerini hayata geçirmede özgür olacaklar.

Bunu yaparken önceliğimiz saydan olacak yapılan işler kararlar belli mutlu azınlıkların veya güç sahiplerinin önceliği olmayacak.

İlkemiz göze,kulağa ve kalp şüphe düşürmeyecek fitne fesata yol açmayacak adalet ve hukuğu öncelik kılacaktır. İçinde ahlakın olamadı, şehrimize, gerek hayatımıza değer katmayan hiçbir hizmete zaman ayırmayacağım.

Yap boz belediyeciliği yerine yapılan işlerin yılların ihtiyacına cevap veren milli hafıza oluşturan işler olacak.

Benim önceliği birileri ile hesaplaşma değil hizmet olacak.

Bir yapar biri bozar nesilden nesil’e ulaşacak hizmeti yaparsa Bekir Korkmaz yapar.diyor hepinize katılımınızdan sesimi halkımıza iletmenizden dolayı teşekkür ediyorum.tüm kamu oyuna saygılarımla.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor