Arslan'dan iddialı açıklama

Okuduğunuz haber
İLK RESMİ ADAY AYDOĞMUŞ

Öğretmenler Baştacımız

Anasayfa   /    Siyaset    /    İlk resmi aday Aydoğmuş

İlk resmi aday Aydoğmuş

Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu tarafından Akdağmadeni Belediye Başkanı adayı olarak ilan edildi.

SİYASET      23 Kasim 2023 - 17:57     0

İlk resmi aday Aydoğmuş

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, bugün yaptığı bir açıklama ile Ömer Aydoğmuş’u Akdağmadeni Belediye Başkanlığı için resmi aday olarak ilan etti. Aydoğmuş, adaylığının ilan edilmesinin ardından, “Edebin, adabın, ahlakın ve şeffaflığın egemen olduğu bir yönetim anlayışı içinde, ekip ruhuyla çalışan, özü sözü bir hikaye yazmaya geliyorum” ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Akdağmadeni Belediye Başkan Adayı Ömer Aydoğmuş, yaptığı açıklamada, “Gelecek Partisi Genel Merkezinde yapılan aday tanıtım programında, Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu tarafından Akdağmadeni Belediye Başkan Adaylığım açıklanmıştır. Bu vesileyle şahsıma göstermiş olduğu takdir ve güvenden dolayı başta 62., 63., 64. Hükümetlerin Başbakanı ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu olmak üzere, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanımız Hasan Hüseyin Bozok, Teşkilat Başkanımız Ömer Ünal ile Genel Merkez Yöneticilerimize ve Yozgat teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.

BİZİM ÖMER DİYEBİLECEĞİNİZ

BİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM”

Akdağmadeni Belediye Başkan Adayı Aydoğmuş, halktan biri olan bir belediye başkanı olacağını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

 “Genel Başkanımın dediği gibi ‘Bizim Ömer diyebileceğiniz’ bir belediye başkan adayı olmaya geliyorum. ‘En iyi hizmet mütevazılıkla anlam bulur’ diyorum. Ortaköy’den gelme memur emeklisi Mehmet Aydoğmuş’un oğlu olarak Akdağmadeni’nde doğdum, büyüdüm işimi Akdağmadeni’nde kurdum. Bugün nasıl ki alnım ak, başım dik Akdağmadeni caddelerinde sizinle birlikte yürüyorsam, Rabbim son nefesime kadar sizinle birlikte; alnım ak, başım dik yürümeyi nasip etsin diyorum.”

AYDOĞMUŞ: ÖZÜ SÖZÜ BİR HİKAYE

YAZMAYA GELİYORUM”

Ekip ruhuyla çalışan özü sözü bir hikaye yazmaya geldiğinin altını çizen Aydoğmuş, “Edebin, adabın, ahlakın ve şeffaflığın egemen olduğu bir yönetim anlayışı içinde, ekip ruhuyla çalışan, özü sözü bir hikaye yazmaya geliyorum. İlçemize, sosyoekonomik ve istihdam odaklı kalkınmasını önceleyen vizyon ve projeler katmaya geliyorum. Akdağmadeni ilçemizde birbirinden değerli tüm aday arkadaşlarıma başarılar diliyorum” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor