Vatandaş odaklı hizmet

Okuduğunuz haber
ERGÜL MOBİLYA GÖZ DOLDURUYOR

Ankara'ya sahip çıkmak gerek!

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Ergül Mobilya göz dolduruyor

Ergül Mobilya göz dolduruyor

Yozgat'ta mobilya sektörünün öncü kuruluşlarından Bakgörler Mobilya Zati Design güvencesiyle hizmete açılan Ergül Mobilya göz dolduruyor.

EKONOMİ      18 Haziran 2021 - 15:30     0

Ergül Mobilya göz dolduruyor

 

Yozgat’ta mobilya sektörünün 60 yıllık deneyimli firması Bakgörler Mobilya Zati Design güvencesiyle yeni neslin tercihi Ergül Mobilya hizmete açıldı.
Yeni neslin sesi, yeni neslin tercihi olan Ergül Mobilya, Adnan Menderes Bulvarı Zati Design bünyesinde hizmete açıldı. Ergül Mobilya, hediyelerle birlikte geldi. Mağazadan alışveriş yapanlar, Altınbaş'ın tektaş veya beştaş pırlanta yüzüklerine sahip olacak.
1500 metrekarelik, 3 katlı devasa showroom da hizmete açılan Ergül Mobilya, Düğün paketlerinden, oturma gruplarına, koltuk takımlarına, yatak odalarından, yemek odalarına, yatak, baza, başlık, sehpalar, tv üniteleri seçenekleri ile hizmet veriyor.
60 yıldır mobilya başta olmak üzere inşaat ve bir çok sektörde faaliyet gösteren Zati Design, mobilyanın parlayan yıldızı olan Ergül Mobilya’yı Yozgat halkı ile buluşturdu.
Bakgörler Mobilya Zati Design Müdürü Ahmet Muş, Yozgat’ta bir çok kez yenilik ve değişime imza attıklarını belirterek, yeni neslin yeni tercihi Ergül Mobilya’yı Yozgat’a getirdiklerini söyledi.
Ergül Mobilya’nın sektöründe 35 yıllık geçmişi bulunduğunu dile getiren Muş, mobilya sektörüne yepyeni bir tarz getirdiklerini söyledi. Baş döndüren modellerle tanışmak isteyen tüm herkesi Ergül Mobilya’ya davet eden ve müşterileri ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını belirten Muş “Yozgat’a genç, dinamik ve şık bir marka getirmiş olmanın heyecanı içerisindeyiz. Ergül Mobilya, kaliteli ve stil sahibi ürünleri uygun fiyata tüketici ile buluşturan bir marka. Kalitenin, güvenin ve kalitenin harmanlandığı Ergül Mobilya’nın farklılığı Yozgatlı vatandaşlarımızın dikkatini çekecektir” dedi.
SIRADIŞI KAMPANYA

Yozgat’ta kısa süre önce hizmete açılan ve mobilyacılık sektörünün lider markalarından Ergül Mobilya, sıra dışı bir kampanyaya imza attı.
Yozgat Ergül Mobilya mağazası müşterilerine yönelik tektaş veya beştaş pırlanta yüzük kampanyasına start verdi. Kampanya kapsamında mağazadan alışveriş yapan müşteriler sevdiklerine tek taş veya beş taş pırlanta hediye vermenin mutluluğunu yaşayacak. Düğün yapacak genç çiftler ve evini yenilemek isteyen aileler, yapacakları alışveriş doğrultusunda Altınbaş'ın tektaş veya beştaş pırlanta yüzüklerine sahip olacak. Ergül Mobilya’dan, her 12 bin 990 TL değerinde mobilya alışverişi yapanlara Altınbaş tektaş pırlanta, 19 bin 990 TL değerindeki alışveriş yapanlara ise Altınbaş Beştaş pırlanta yüzük hediye edilecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor