Ak Parti'de Altuntaş dönemi

Okuduğunuz haber
ARUN'DAN ŞEFFAF YÖNETİM VURGUSU

Bozokspor zirveyi yakaladı

Anasayfa   /    Siyaset    /    Arun'dan şeffaf yönetim vurgusu

Arun'dan şeffaf yönetim vurgusu

Belediye Başkanlığı aday adaylığı yarışına katılan ve kariyeri, bilgi, birikimi ile dikkat çeken isimlerden biri olan Eğitimci Hasan Arun, gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya gelerek Yozgat için yapabileceklerini sıraladı.

SİYASET      27 Kasim 2023 - 15:20     0

Arun'dan şeffaf yönetim vurgusu

AK Parti Belediye Başkan aday adayı eğitimci Hasan Arun, gazetecilerle bir araya geldiği sabah kalvaltısında şeffaf yönetim vurgusu yaptı. Bilgi ve birikimine güvendiğini yaptığı açıklamalarla ortaya koyan, Yozgat için projelerini genel hatlarıyla sıralayan Arun, aday gösterilmeleri halinde doğru, şeffaf ve paylaşımcı yönetim tarzını tercih ederek her alanda ciddi çalışmalara imza atacağını vurguladı.

Belediye Başkanlığı aday adaylığı yarışına katılan ve kariyeri, bilgi, birikimi ile dikkat çeken isimlerden biri olan Eğitimci Hasan Arun, gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya gelerek Yozgat için yapabileceklerini sıraladı.

YOZGAT İÇİN HAYALLERİMİZ VAR

Yozgat için hayalleri olduğunu belirten ve seçilmesi durumunda projelerini açıklayacağını belirten Hasan Arun, şeffaf ve sürdürülebilir bir yönetim anlayışından asla ödün vermeyeceklerini ifade etti. Meclis kararlarını yayınlayacaklarını, paylaşımcı olacaklarını, fikirlere saygı gösterip, Yozgat’ı ortak akılla yönetme çabası içerisinde olacaklarını belirten Arun, her alanda ciddi değişimlere imza atma hedeflerini de aktardı. Kentin tüm noktalarına dokunacaklarını, sadece yol, kaldırım yapmaktan öte herkesin istifade edeceği önemli hizmetlere imza atacaklarına dikkat çeken Arun, bunu yapabilecek kararlığını kendisine yöneltilen bir soru sonrasında da dile getirdi. İnsan kaynaklarını doğru yöneteceklerini dile getiren Arun, "Allah nasip ederse belediye başkanı olursak insan kaynaklarını çok düzgün yöneteceğiz. İş disiplini çoğaltacağız. Bin çalışanı olan bir belediyenin başarısız olmak diye bir seçeneği yok. Veriye dayalı yönetim anlayışı getireceğiz. Meclis kararlarını tüm gazetelerde yayınlayacağız ve her ay bülten yayınlayacağız. Halka kendimizi denetlettireceğiz. Kendisini denetlettiren belediyeler ve şirketler her zaman başarılıdır. ARGE merkezleri kuracağız. Yani araştırma geliştirmeyi ve inovasyonu çoğaltacağız. Modern anlayışlar, yenilikçi yaklaşımlarla belediyeyi yöneteceğiz. Dijitalleşmeye arttıracağız. Dijital veri tabanlarıyla geri dönüşler alarak kendimizi netlemiş olacağız. Önceki yıllarda kent konseyleri vardı böyle bir yapıyı hayata geçirerek bir araya gelerek problemleri çözme noktasında birlikte hareket edeceğiz. Dezavantajlı vatandaşlarımızın, hemşehrilerimizin onlara ait bir konak ayarlayacağız istedikleri zaman arabamızla alacağız konağımıza getireceğiz evlerinden çıkamayan soğukta sıcakta dezavantajlı vatandaşlarımıza orada, yemek ücretsiz olacak bu vatandaşlarımıza karşı bir hizmet sunacağız” diye konuştu.

Eğitimci olması nedeniyle yapacağı dokunuşlarla hizmet standardını yükselteceğini, her alanda yetkin insanlarla çalışarak verimliliği arttıracaklarına vurgu yapan Arun, Gazetemiz sahibi Bilal Yeşilkaya’nın, “Kendinize verilen sürede mevcut yapıyla ve mevcut kadroyla bunları başarabilecek misiniz” sorusuna oldukça net cevaplar verdi. Kendisine olan güvenini, bunları nasıl yapabileceğini açıklayan Arun, görev süresi boyunca gazetecilerin de yapacağı eleştirileri dikkate alacağını, yeni fikirlere her zaman açık olacağını sözlerine ekledi.

Arun konuşmasının son bölümünde “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlatılan Türkiye yüzyılında Yozgat’ın hak ettiği yeri almasını arzuluyoruz” diyerek konuşmasını noktaladı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor