Periler Nurdağı'nı geçti

Okuduğunuz haber
AK PARTİ'DE YÖNETİM ŞEKİLLENDİ

İlaçta kaos kapıda!

Anasayfa   /    Siyaset    /    Ak Parti'de yönetim şekillendi

Ak Parti'de yönetim şekillendi

Ak Parti'nin yeni yönetim kurulu Teşkilat ve istişare toplantısı sonrasında açıklandı. Partkiye hizmet eden isimlerin yanısıra yeni yüzler de yönetim listesinde yer buldu.

SİYASET      17 Aralik 2023 - 16:43     0

Ak Parti'de yönetim şekillendi

Ak Parti’de Çelebi Altuntaş’ın göreve gelmesinin ardından başlayan değişim yeni yönetimin belli olması ile genel olarak tamamlandı.   AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in de katıldığı Teşkilat İstişare ve değerlendirme toplantısı sonrasında açıklanan yeni yönetimde Partiye daha önce hizmet etmiş isimlerin yanında birçok yeni yüzün de bulunması dikkat çekti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Teşkilat Başkan Yardımcısı Yozgat Milletvekili Abdülkadir Akgül, Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan ve Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Teşkilat İstişare ve değerlendirme toplantısında partilileri ile buluştu.

Yaklaşan yerel seçimlerin değerlendirmesinin yapıldığı, nasıl bir yol izleneceğinin Partililere anlatıldığı toplantıda asla hata yapılmaması istendi. Genel Merkezin yerel seçimler öncesinde belirlediği yol haritasının harfiyen uygulanmasının önemine dikkat çekilen toplantıda Ak Parti’nin yeni yönetimi de açıklandı. İl Başkanlığına Çelebi Altuntaş’ın getirilmesinin ardından yeniden şekillenen yönetimde partiye daha önce hizmetleri olan isimlerin yanı sıra yeni yüzlerin de Yönetim listesinde bulunması, halkı, esnafı kucaklayan yönetim anlayışına önem verildiği şeklinde yorumlandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor