Okuduğunuz haber
AÇIKGÖZ'DEN BEKLENEN HAMLE
Anasayfa   /    Siyaset    /    Açıkgöz'den beklenen hamle

Açıkgöz'den beklenen hamle

Yozgat siyasetinde son dönemlerde adı sıkça geçmeye başlayan Diş Doktoru Barış Açıkgöz, Yozgat Belediye Başkan aday adaylığını resmen duyurarak beklenilen hamlesini yapmış oldu.

SİYASET      22 Kasim 2023 - 20:52     0

Açıkgöz'den beklenen hamle

Yozgat siyasetinde son dönemlerde yaşanılan hakeketlilik ve sürpriz isimlerin sahneye çıkmasıyla oldukça renkli geçmesi beklenilen seçimlerin bazı isimler için kolay olmayacağına yönelik iddiaların gerçeklik payını arttıran bir hamle de Diş Doktoru aynı zamanda Müsiad Yozgat Başkanı Barış Açıkgöz'den geldi. Son dönemlerde ismi siyasette de sık sık gündeme gelen, bir ara İl Başkanı olabileceği görüşü ağır basan Açıkgök, bilgi, birikim ve tecrübesini Yozgat Belediyesi için kullanmayı seçti. Yozgat Belediye Başkan aday adaylığını sosyal medya hesabından kamuoyuna duyuran Açıkgök'ün adaylığının Genel Merkez'de nasıl yankı bulacağı ise merak konusu oldu. Aday adaylık başvurusunun son gününde Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak, İşkur İl Müdürü Taner Yıldız'dan sonra kamuoyu tarafından kabul görecek bir ismin daha listeye eklenmesi, aday seçimi sürecinde hem Genel Merkezin elini kuvvetlendirse de tercih noktasında az da olsa sıkıntılı bir seçim yapma gibi bir sonuçla karşı karşıya bıraktı. 

Belediye başkanlığı için aday adayı olma kararını açıklayan Açıkgöz, 31 Mart 2024’te gerçekleşecek olan seçimlere katılma kararı aldığını söyledi. Yozgat’ın birlik ve beraberlik içinde daha güzel günleri hak ettiğini vurgulayan Açıkgöz, zamanın kıymetli olduğunu ve ayrılıklara fırsat verilmemesi gerektiğini belirtti.

“Yozgat’ın kaybedecek zamanı yok”

Adaylık sürecinde Yozgat’a hizmet etme gayesi taşıdığını ifade eden Açıkgöz, ” Yozgat’ın ayrılıklarla kaybedecek zamanı yok ” diyerek, şehre hizmet etmek amacıyla aday olma kararlılığını dile getirdi. Açıkgöz, dava arkadaşlarının desteğiyle ilin yönetiminde bulunacaklarını sözlerine ekledi.


Açıkgöz’ den Şeffaflık ve Tasarruf Sözü

Halkla birlikte yönetim ilkesine vurgu yapan Açıkgöz, şeffaflık ve tasarruf prensipleriyle belediyenin kaynaklarını doğru ve açık bir şekilde kullanacaklarını belirtti. Açıklamasını sonlandırırken, katılımcılara teşekkür eden Açıkgöz, “Bu vesile sizleri Allah’a emanet ediyorum” diyerek selamlarını iletti.

featured

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor