Meclis'ten Mehmetçiğe destek

Okuduğunuz haber
ZORUNA MI GİTTİ FRANSA!

STK'lar tek yürek

Anasayfa   /    Güncel    /    Zoruna mı gitti Fransa!

Zoruna mı gitti Fransa!

Türk Milli Takımı’nın önceki gün deplasmanda oynadığı Fransa maçında attığı beraberlik golü sonrasında verdiği asker selamı Fransızların çok zoruna gitmiş olacak ki UEFA'nın yolunu tuttular.

GÜNCEL      15 Ekim 2019 - 21:05     0

Zoruna mı gitti Fransa!

Türk milletine karşı olan kinini yıllardır her platformda gösteren, bir dönem Ermeni terör örgütü Asala’nın yaptığı tüm alçak saldırıların neredeyse sponsoru olan, Ermeni Soykırımı yalanını her zaman destekleyen Fransa dün oynanan Milli maç sonrasında da çirkinliklerine yenisini ekledi. Türkiye’yi iki maçta da yenemeyen Fransa cephesi ise teselliyi saha dışı faaliyetlerde aramaya devam etti ve atılan gol sonrasında Mehmetçiğe destek olsun diye selam duran oyuncularımızı ve Milli Takımı UEFA’ya şikayet etti.

Türk Milli Takımı’nın önceki gün deplasmanda oynadığı Fransa maçında attığı beraberlik golü sonrasında verdiği asker selamı Fransızların çok zoruna gitti.

SKANDALA İMZA ATTILAR

Ancak milli futbolcularımızın verdikleri selamı yayınlamamakla kalmayan Fransızlar; işi, küstahça bir şekilde Milli takımımızı ve futbolcularımızı UEFA'ya şikayet etme noktasına kadar getirdi. Fransa Spor Bakanı Roxana Maracineanu, maç sonrasında kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Asker selamının" sporun ruhuna aykırı olduğunu öne sürerek, "UEFA'dan bu konuda yaptırım uygulanmasını talep ediyorum." dedi.

Arnavutluk maçında da "Asker selamına" ilişkin UEFA'nın bir soruşturma başlatabileceği iddia edilmiş, ancak bu iddialar daha sonrasında yalanlanmıştı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor