Yozgat'ta yasaklar kalkıyor!

Okuduğunuz haber
YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLIYOR

Üniversitemiz 15 yaşında

Anasayfa   /    Eğitim    /    Yüz yüze eğitim başlıyor

Yüz yüze eğitim başlıyor

Gözünü kabine toplantısına diken veliler için yüz yüze eğitimle ilgili beklenilen karar çıktı. Aralarında Yozgat’ın da bulunduğu düşük ve orta riskli illerde tüm okul öncesi eğitim kurumlarında, ilkokullarda, 8. ve 12. sınıflarda eğitim-öğretime açılacak.

EĞİTİM      01 Mart 2021 - 21:17     0

Yüz yüze eğitim başlıyor

Kabine toplantısını bekleyen veliler için yüz yüze eğitimle ilgili beklenilen karar çıktı. Aralarında Yozgat’ın da bulunduğu düşük ve orta riskli illerde tüm okul öncesi eğitim kurumlarında, ilkokullarda, 8. ve 12. sınıflarda eğitim-öğretime açılacak.

Buna ilave olarak Ankara, Bursa, Eskişehir, Şanlıurfa ve Diyarbakır'ın da aralarında bulunduğu düşük ve orta riskli şehirlerde ortaokullar ve liseler dahil, diğer kademelerde de eğitime başlanacak. İstanbul, İzmir, Edirne, Konya, Trabzon, Sinop ve Samsun gibi yüksek ve çok yüksek riskli şehirlerde ise okul öncesi eğitim kurumları, ilk okullar, 8. ve 12. sınıfların dışında liselerde yüz yüze sınavlar yapılacak.

Her okul yüz yüze sınavları 8 Mart'tan itibaren kendi takvimine göre belirleyecek. Düşük ve orta riskli okullarda ise yüz yüze eğitimin seyreltilmiş ve kademeli şekilde başlaması planlanıyor. Konuyla ilgili olarak ise Milli Eğitim Bakanlığı'ndan önümüzdeki dakikalarda açıklama bekleniyor.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor