Sorgun ligin tozunu atıyor

Okuduğunuz haber
YOZGAT'TAN İNCE GÖNDERME!

Derbinin galibi Bozokspor

Anasayfa   /    Siyaset    /    Yozgat'tan İnce gönderme!

Yozgat'tan İnce gönderme!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bir dizi ziyaret için geldiği Yozgat'ta 6'lı masayı hedef gösterdi. Esnaf ziyaretinde bulunan, partisine destek isteyen İnce, iktidarın yorulduğunu, ancak 6'lı masanın da asla bu memleketi yönetemeyeceğini iddia etti.

SİYASET      28 Ocak 2023 - 17:30     0

Yozgat'tan İnce gönderme!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bir dizi ziyaret için geldiği Yozgat’ta esnafı ziyaret etti. Partisine destek isteyen ve 6’lı masa hakkındaki endişelerini dile getiren İnce, İnce, “21 yıllık bir iktidar var. Hedeflerinin hiçbirini tutturamamış. 2023’te 2 trilyon dolar gelirimiz olacaktı. Olmamış. Kişi başı 25.000 dolar olacaktı. O da olmamış 8.000 dolarlardayız. 500 milyar dolar ihracat olacaktı, 250 milyar dolardayız. Türkiye, dünyada ilk 10 ekonomi arasına girecekti. 20’nin altına düştük, 23’e düştük. Yani 21. yüzyılın sonunda geldiğimiz nokta bu iktidar hedeflerinin hiçbirini tutturamadı.

Bu iktidar yorgun, Erdoğan yorgun gitmeli. Peki karşıda da bir 6’lı masa var. Onlar da gelmemeli. Neden onlar da gelmemeli? Daha iktidara gelmeden Ali Babacan Türklüğü tartışıyor. Anayasadaki Türklüğü kaldıracakmış, devrim yasalarını tartışıyor. Yani saçma sapan konulara giriyorlar ve ürkütüyorlar beni. Ben ürküyorum yani. Tamam bunlar gitsin diyorum ama 6’lı masanın açıklamalarını da tedirginlikle izliyorum. Yani en son duruma bakın. Erdoğan'ın adaylığına karşı çıkmıyorlardı ortada bir anayasa var. Anayasaya göre 2 kere seçilebilir birisi. Yok mağdur olurmuş da bilmem nedir de duruma göre değişebilir mi kişiye göre değişebilir mi? Anayasa ne diyorsa o. Ona bakacaksın. Yani bu 6’lı masada tam bir Erdoğan taraftarı. Buradan, onlara bir tavsiyem olsun, madem Erdoğan’ı aday yapmak istiyorlar. Cumhurbaşkanı feshederse olamaz, 360 milletvekili de cumhur ittifakında yok. O zaman milletvekili desteği versinler de tam bir destek olsun. Erdoğan severliklerini böylece tamamlamış olsunlar.” dedi.

PARTİSİNE DESTEK İSTEDİ

Yozgat’ta vatandaşları partilerine destek vermeye davet eden İnce, “Biz diyoruz ki bu iktidar gitmeli. Bu 6’lı masa da gelmemeli. Ne sağdan ne soldan Atatürk'ün yolundan giden bir memleket partisi var. Ne cumhur ne millet tek yol memleket diyoruz. Memleketimizi karış karış dolaşıyoruz. Bugün Yozgat’tayız, buradan devam edeceğiz ve milletimize derdimizi anlatmaya çalışıyoruz. Hazine yardımı yok, belediye parası yok. Müteahhit parası yok. Bir avuç gönüllünün kurduğu tertemiz pırıl pırıl bir parti var? Herkesi Memleket Partisi'ne destek vermeye davet ediyorum. 6’lı masa seçimden önce adaylarını çıkaracaklardır herhalde. 15 Mayıs'a bırakmazlar diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor