Ligin kralı Hüseyin

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR'UN RAKİBİ GÜMÜŞHANE

Yozgatspor'a AK destek!

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor'un rakibi Gümüşhane

Yozgatspor'un rakibi Gümüşhane

Yozgatspor'un play-off turunda karşılacağı rakibi 3'üncü Grubu lider olarak bitiren Gümüşhane Kelkitspor oldu.

SPOR      24 Nisan 2019 - 17:21     0

Yozgatspor'un rakibi Gümüşhane

                                                                             

Yozgatspor’un Bölgesel Amatör Lig Play-off turunda karşı karşıya geleceği rakibi belli oldu. 3 Grubu oynadığı 26 maçta sadece tek yenilgi alarak 63 puanla zirvede kapatan Gümüşhane Kelkitspor’la 4-5 Mayıs tarihlerinde karşı karşıya gelecek olan ekibimiz kazanırsa 3’üncü Lige adını yazdırmayı başaracak.

2018-2019 Sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Play Off kuraları grup birincisi takımların temsilcilerinin katılımıyla İstanbul'da çekildi.

11 grup birincisinin 3 kademede oynayacağı play-off  müsabakalarında 1. kademede 4 takım,  2. kademede 3 takım ve 3. kademede 2 takım olmak üzere toplam 9 takım, TFF 3.Lig'e çıkmaya hak kazanacak.

Kura çekimi sonunda 1. kademede oynayacak 4 müsabakanın eşleşmeleri belirlendi. Bu müsabakalar 4-5 Mayıs 2019 tarihlerinde yeri ve saati daha sonra açıklanacak tarafsız sahalarda tek maç eleme usulü oynayacak.

2. kademe müsabakaları BAY çeken 3 takım ile 1. kademenin mağlubu olan 4 takımın 3'ü arasında, 11-12 Mayıs 2019 tarihlerinde oynanacak 3. kademe müsabakaları ise 18-19 Mayıs 2019 tarihlerinde yapılacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor