Roma Hamamı atıl mı kalacak?

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR'U KAOSTAN ÇIKARTACAĞIZ!

Memur maaşları eriyor!

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor'u kaostan çıkartacağız!

Yozgatspor'u kaostan çıkartacağız!

Yozgatlı işadamı Hakan Hamza Şöhret, Yönetime resmen talip olup, yapacağı projeleri açıkladı. Takımı içerisinde bulunduğu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getiren Şöhret, "Yozgatspor’u yönetmeye, ilk etapta beş yıllığına talibiz. Yozgatspor’u kurumsallaştırmanın ötesinde, beş yılın sonunda futbol takımımızı PTT 1. Ligine yükseltmeyi hedefliyor, hatta vaad ediyoruz” dedi.

SPOR      30 Kasim 2020 - 17:07     0

Yozgatspor'u kaostan çıkartacağız!

Yozgatspor Kulüp eski yöneticilerinden Hakan Hamza Şöhret, takımın içerisinde bulunduğu duruma daha fazla göz yummanın mümkün olmadığını söyledi. Mevcut Başkan Kazım Arslan ve yönetimine eleştiriler yönelten ve geçen zaman zarfı içerisinde yapılan yanlışlıkları sıralayan Şöhret, “Kazım Başkan takıma başkan adayı olmak için önce yönetime girmek gerektiğini söylüyor. Merak ediyorum, bu Tüzükte mi yazıyor? Yozgatspor’u yönetmeye, ilk etapta beş yıllığına talibiz. Yozgatspor’u kurumsallaştırmanın ötesinde, beş yılın sonunda futbol takımımızı PTT 1. Ligine yükseltmeyi hedefliyor, hatta vaad ediyoruz” dedi.

Yozgatspor Kulübü Yönetimine bir kez daha talip olan Hakan Hamza Şöhret, takımı içerisinde bulunduğu durumdan çıkartabilecek reçeteyi açıkladı. Kazım Arslan ve Yönetiminin halen yaptığı ısrarın doğru olmadığını iddia etti.

YOZGATSPOR AŞIĞIYIM

Genç yaşlarda Yozgatspor’da top koşturmuş biri olarak, yıllarca Yozgatspor’u takip edip destek sağladım. Takımımızın hem oyuncusu oldum hem taraftarı hem de yönetiminde bulundum. Genç yaşlarda sporla Yozgat’ta tanışmış olduğum halde, bu şehirde spor hayatımı ileriye taşıyamadım. Nihayet, hasbel kader yolum gurbete düştü. Ama ne Yozgat’la ne de Yozgatspor’la alakam asla kesilmedi. Bilenler bilir, yakın zamana kadar takımın maçlarına geldim, deplasmanlarına gittim. Taraftar olarak elimden geleni de, üzerime düşeni de yaptım.

TAKIMA RESMEN TALİBİM

Kazım Başkan takıma başkan adayı olmak için önce yönetime girmek gerektiğini söylüyor. Merak ediyorum, bu Tüzükte mi yazıyor?

Yozgatspor’u yönetmeye, ilk etapta beş yıllığına talibiz. Yozgatspor’u kurumsallaştırmanın ötesinde, beş yılın sonunda futbol takımımızı PTT 1. Ligine yükseltmeyi hedefliyor, hatta vaad ediyoruz.

Yozgatspor’u bir taşra takımından çıkarıp profesyonel bir kulüp haline getirmek için üç yıldır üzerinde çalıştığımız hedeflerimizin tamamını projelendirdik. Sadece futbol değil, bir çok alanda milli sporcularımızla farklı branşlarda çalışmak üzere bir kompleks inşa etmeyi düşünüyoruz. Yozgatspor çatısı altında en az beş farklı spor branşında Türk sporunda ve Milli Takımlarına başarılı olacak gençler yetiştirmek istiyoruz. Onlara, kimlik ve kişiliklerinin sağlıklı bir şekilde gelişmesini sağlayacak spor imkanı sunmak, spor sayesinde fiziksel gelişimleri takip etmek, ufku ve vizyonu geniş, hayalleri zengin, ahlaklı ve çalışkan bir nesil yetiştirmek demektir. Bu anlamda Yozgatspor’un bacasız bir fabrika gibi yönetilmesini sağlayarak şehrimizin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağlamak istiyoruz. Gerek Ankara’da ilgili mercilerle, bazı vekillerimizle, Yozgat’ın ileri gelen büyükleriyle istişarelerimizi yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Maddi ve manevi imkanlarımız hazır.

Sonuç itibariyle, hedeflerimize adım adım yürürken, Yozgatspor can çekişen değil, kendi ayakları üzerinde duran saygın ve profesyonel bir kulüp olacaktır. Kendini her anlamda geliştirecek imkanlara kavuşacaktır.

Son olarak, her ne olursa olsun, tüm Yozgatlıları ve Yozgatspor taraftarını sağduyuya davet etmek istiyorum. Endişelenmekte haklıyız ancak telaşa mahal verilmemeli. Bu süreçte her tür taşkınlıktan kaçınmalı ve takımımızın moralini yüksek tutmalıyız. Biz, elimizi taşın altına koyarak bu süreci tersine çevirmeye talip olduk. Yozgatspor’un başarılı olması için Yozgat ve 13 ilçemiz, birlikte Yozgatspor’u bu çıkmazdan kurtarmamız gerekiyor. Gün herkesin üzerine düşeni yapması gerektiği bir gün.

Yozgat için tüm çabamız. Yozgat’ın geleceği için. Yarının büyükleri çocuk ve gençlerimiz için.

Yozgatsporlu olmak, bir kimliktir aynı zamanda, Yozgatlı olmakla eşdeğer.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor