Kahvehaneler kapanıyor!

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR'DA PLANLAMA SÜRÜYOR

Teknik adam kim olacak?

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor'da planlama sürüyor

Yozgatspor'da planlama sürüyor

Yozgatspor Kulübü Başkanı Kazım Arslan, gelecek sezonla ilgili açıklamalarda bulundu.

SPOR      19 Temmuz 2020 - 14:32     0

Yozgatspor'da planlama sürüyor

Yozgatspor Kulübü Başkanı Kazım Arslan, bu sezon işlerinin daha kolay olduğunu söyledi. Sözleşmeleri süren 16 oyuncularının bulunduğunu, takımın iskeleti hazır olduğu için de genel eksiklikleri ortadan kaldırmaya yönelik bir çalışma planı üzerinde duracaklarını belirten Arslan, TFF’nin programı belli olduktan sonra takımın yeni sezon için bir araya geleceğini ifade etti. Teknik direktör arayışlarının devam ettiğini belirten Arslan, yerel isimler üzerinde de durduklarını ancak bunu açıklamanın doğru olmayacağını ifade etti.

 Her takımın olduğu gibi kendilerinin de borçlarının bulunduğunu ancak genel anlamda bakıldığı zaman bu borcun ödenemeyecek düzeyde olmadığına dikkat çeken Arslan, “Zaten bir planlama dahilinde olduğu için bu borcun ödenmesi konusunda bir sıkıntı yaşanacağına inanmıyoruz. Zira Yozgatspor belki de borcu en az olan kulüplerden biridir” diye konuştu. Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak kadroyu oluşturmak için ince eleyip sık dokuduklarını ve kaynak arayışlarını sürdürdüklerini belirten Arslan, “Önümüzdeki sezon için çalışmalarımız sürüyor sözleşmeleri süren 16 oyuncumuz var ancak teknik ekibimiz belli olmadığı için geleceklerine yönelik bir şey konuşmak şimdilik kaydıyla doğru olmaz. TFF takvimi belirlerse teknik adamla anlaşıp Kurban Bayramı sonrasında da takımı bir araya getirmek düşüncesindeyiz. Oyuncular hakkındaki karar da kamp döneminde verilir yani teknik adamın gitmesini isteyebileceği isimler olabilir zira bizim hedefimiz şampiyonluk ve bu hedefe inanmayan ya da kamp döneminde bu hedefe gidebilecek yeterliliği gösteremeyen isimlerle yollar ayrılabilir ama bunları konuşmak için henüz erken olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor