Keven: 'Vatandaş değişim istiyor'

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR'DA AĞIR TEMPO

Çevre yolu şart

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor'da ağır tempo

Yozgatspor'da ağır tempo

Kırmızı Siyahlılar ikinci yarı hazırlıklarına kendi tesislerinde aralıksız devam ediyor.

SPOR      09 Ocak 2023 - 16:44     0

Yozgatspor'da ağır tempo

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yozgatspor, dün de ağır bir tempo üzerinde durdu. Sabah yapılan kondisyon idmanının ardından teknik ve taktik çalışmaları üzerinde yoğunlaşan Kırmızı Siyahlılar, sergiledikleri performansla günden güne daha iyiye gittiklerini gösterme fırsatı buldular.

Yozgatspor, çalışmalarını dün sabah ve öğleden sonra olmak üzere yaptığı iki idmanla sürdürdü.

İDMANLAR SIKLAŞTI

İkinci yarı öncesi eksikliklerini gidermeye çalışan Kırmızı Siyahlılar, idmanlarını sıklaştırdı. Oyuncularının kısa zamanda istenen düzeye gelmesi için tempoyu düşürmeyen ve hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayan Teknik Direktör Feridun Dündar, tespit ettiği eksikliklerin giderilmesi yönünde idmanlara ağırlık verirken, oyuncuların oldukça istekli olmaları yüz güldürdü.

ERKEN FORM TUTMAYACAĞIZ

Yozgatspor Teknik Direktörü Dündar, tempoyu çok iyi ayarlayarak, erken form tutmayacaklarını söyledi. Dündar, “Erken form tutmakta çok yararlı değil. Zira ilk yarı biteli çok zaman geçmediği için oyuncularımızı bıraktığımız yere getirme konusunda çok zorlanacağımıza inanmıyorum. O nedenle çok idman yapıp, hatalarımızı en aza indirmek, ancak bunu yaparken de tempoyu çok iyi ayarlamak durumundayız” dedi.

DAHA DA ZORLU GEÇECEK

Yozgatspor Teknik Direktörü Dündar, ikinci yarı hakkındaki düşüncelerini de aktardı. Takımların kadrolarını güçlendirerek ikinci yarıya gireceğine dikkat çeken Dündar, “Ben ikinci yarının daha zorlu geçeceğine inanıyorum. Çünkü düşmeme ve şampiyonluk mücadelesi ligi çok daha zorlu bir hale getirecek. Şu an için istediğimiz yerde olduğumuz söylenemez ama biz lig sonuna kadar üzerimize düşeni yaparak sonucu bekleyeceğiz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor