Üniversitede şenlik zamanı

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR'A MORAL

Şampiyonlar yarın Yozgat'ta

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor'a moral

Yozgatspor'a moral

Memursen’e bağlı olarak hizmet veren Eğitimciler Birliği Sendikası Başkanı Kenan Şerefli, yönetim kurulu üyeleri, Sağlık Sen Şube Başkanı Atakan Erciyes ve yönetim kurulu üyeleri, bu sezon şampiyon olarak 3’üncü Lige çıkma play-off maçı oynamaya hak kazanan Yozgatsporlu teknik heyet ve oyunculara moral ziyaretinde bulundu.

SPOR      29 Nisan 2019 - 20:48     0

Yozgatspor'a moral

Memursen’e bağlı olarak hizmet veren Eğitimciler Birliği Sendikası Başkanı Kenan Şerefli, yönetim kurulu üyeleri, Sağlık Sen Şube Başkanı Atakan Erciyes ve yönetim kurulu üyeleri, bu sezon şampiyon olarak 3’üncü Lige çıkma play-off maçı oynamaya hak kazanan Yozgatspor’u yalnız bırakmadı. Gümüşhane Kelkit Hürriyetspor ile 5 Mayıs tarihinde oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan Yozgatspor’un idmanını bir süre takip edip Teknik Direktör İbrahim Baş ve teknik ekiple bir süre görüşen ekip daha sonra futbolcularla hatıra fotografı çektirdi. Yozgat insanının çok uzun yıllardır bir üst lige çıkma beklentisi olduğunu belirten Eğitimciler Birliği Sendikası Başkanı Kenan Şerefli, daha önce kendisinin de Yozgatspor’da görev yaptığını hatırlarak, “Bütün bir şehir arkanızda size yürekten güveniyor ve inanıyoruz. Lig boyunca çok üstün bir performans sergileyerek yüzümüzü güldürdünüz biz sizin bu görüntünüzü play-off maçında da sürdürerek Yozgatspor’u 3’üncü Lige taşıyacağınızdan eminiz” dedi.

Teknik Direktör İbrahim Baş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizden beklentilerin büyüklüğünü bilerek sezon boyunca mücadele ettik. Hedefimiz güzel biten sezonun sonunda başarılarımızı Üçüncü Lige çıkarak taçlandırmaktır. Bu Yozgat halkını ve sporseverleri olduğu kadar bizleri ve futbolcularımızı da ziyadesiyle mutlu edecektir. Çünkü verdiğiniz emeğin karşılığını almak kadar güzel bir şey olamaz” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor