Bolu'da Yozgat bayramı

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR'A COŞKULU KARŞILAMA

Teşekkürler Cengiz

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor'a coşkulu karşılama

Yozgatspor'a coşkulu karşılama

Adını Üçüncü Lige yazdıran Yozgatspor kafilesini gecenin geç vakitlerinde Vali Kadir Çakır başta olmak üzere kalabalık bir topluluk coşkuyla karşıladı.

SPOR      13 Mayis 2019 - 17:55     0

Yozgatspor'a coşkulu karşılama

Bölgesel Amatör Lig 4. Grubu lider olarak tamamlayan ve play-off müsabakalarında dün karşılaştığı Akşehirspor’u penaltı atışlarında 6-5 mağlup ederek Spor Toto 3. Lig’e yükselen Yozgatspor 1959 FK. Cumhuriyet Meydanında, Vali Kadir Çakır, taraftar ve Yozgat halkı tarafından coşkuyla karşılandı.

Gece yarısı gerçekleşen karşılamaya katılan Vali Kadir Çakır, futbolcuları, yönetimi ve teknik heyeti tek tek tebrik ederek, başarılarından dolayı kutladı. Vali Çakır, Yozgatspor’a 3. Ligde başarılar dileyerek, önümüzdeki yılda takımın 2. Lige çıkmasını arzu ettiklerini sözlerine ekledi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor