Yozgatspor'un rakibi Gümüşhane

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR'A AK DESTEK!

Şampiyonlar Yozgat'a geliyor

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor'a AK destek!

Yozgatspor'a AK destek!

Kelkit Belediyesi Hürriyetspor ile Play-Off mücadelesi verecek olan Yozgatspor’a AK Parti’den destek geldi. AK Parti Merkez İlçe teşkilatı 3. Lig mücadelesi veren Yozgatspor’a prim taahhüdünde bulundu.

SPOR      25 Nisan 2019 - 20:13     0

Yozgatspor'a AK destek!

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de normal sezonu ilk sırada tamamlayan ve Kelkit Belediyesi Hürriyetspor ile Play-Off mücadelesi verecek olan Yozgatspor’a AK Parti’den destek geldi. 
AK Parti Merkez İlçe teşkilatı 3. Lig mücadelesi veren Yozgatspor’a prim taahhüdünde bulundu. Kırmızı siyahlıların Kelkit Belediyesi Hürriyetspor ile oynayacağı mücadele öncesi başlatılan kampanyaya Ak Parti Merkez İlçe teşkilatı destek verdi. 
Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, ‘Şehir bizim takım bizim’ sloganıyla birlik ve beraberlik içerisinde Yozgatspor’un her zaman yanında olacaklarını söyledi. 
Kılıç açıklamasında şunları kaydetti: 
“Tarihi büyük başarılarla dolu, renklerine aşık olduğumuz, şehrimizin gözbebeklerinde Yozgatspor’umuza 3. Lig yolunda gönülden başarılar diliyoruz. İnancımız, duamız ve desteğimiz dünde olduğu gibi bugünde Yozgatspor’umuzun yanında olacaktır. Bize bu mutluluğu yaşatacağına yürekten inandığımız futbolcularımıza verilmek üzere 5000 TL Şampiyonluk primi vermeyi Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı olarak taahhüt ediyoruz. Şehir Bizim Takım Bizim.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor