Zararsız teşekkür etti

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR ZİRVEYE YÜRÜYOR

Sahte evrak operasyonu!

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor zirveye yürüyor

Yozgatspor zirveye yürüyor

Yozgatspor deplasmanda oynadığı maçta Çayıralan Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek liderle arasındaki puan farkını 2'ye indirdi.

SPOR      13 Subat 2022 - 16:33     0

Yozgatspor zirveye yürüyor

Bölgesel Amatör Küme 5’inci Bölge Üçüncü grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve ikinci yarıya Ankara DSİspor’u yenerek iyi bir başlangıç yapan Yozgatspor, Çayıralan Belediyespor karşısında da galibiyete uzanmayı bildi. Rakibini ilk yarıda attığı gollerle 2-0 yenerek puanını 20’ye çıkartan ekibimiz diğer maçların lehine kapanmasıyla birlikte lider Keçiören Bağlumspor ile arasındaki farkı da 2’e indirmeyi başardı. Sorgun Belediyespor’la sahasında oynadığı maçtan golsüz beraberlikle ayrılan ve avantajını yitiren liderin 2 puan kaybettiği haftada takipçisi Ankara TKİ’de deplasmanda Mucur Yabanlspor ile berabere kalınca Kırmızı Siyahlılar şampiyonluk yolunda çok önemli kazanımlar sağlayarak haftayı kapatmış oldu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor