Sorgun filede de galip

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR ZİRVEYE TUTUNDU

AK Parti sahada

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor zirveye tutundu

Yozgatspor zirveye tutundu

Kırmızı Siyahlılar ilk yarının son maçında sahasında konuk ettiği Mucur Yabanlıspor'u 2-0 yenerek zirve iddiasını sürdürdü.

SPOR      26 Aralik 2021 - 18:43     0

Yozgatspor zirveye tutundu

BAL Ligi 5 Bölge 3’üncü Grup’ta mücadele eden Yozgatspor, ilk yarının son maçında Mucur Yabanlıspor’u konuk etti. 10’uncu dakikada Orhan, 48’inci dakikada Yavuz’un attığı gollerle rakibini 2-0 yenen ekibimiz puanını  14’e çıkartan ekibimiz liderin 5 puan arkasında kalmasına rağmen ikinci yarı öncesinde iddiasını devam ettirerek devre arasına girmeyi bildi.

Yozgatspor geçtiğimiz hafta tam bir rezalete sahne olan oynanması bile futbola ihanet olarak kabul edilen maçta Keçiören Bağlumspor’a yenildiği haftanın ardından oynadığı maçta Mucur Yabanlıspor’u sahasında yenerek zirveye tutunmayı başardı.

Karla kaplı ve az sayıda seyircinin takip ettiği maçta yine pozisyon üretmekte zorlanmayan ancak bunları sonuca yansıtamayan ekibimiz Orhan’ın 10’uncu dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarının kalan bölümünde de oyunun genel olarak tek hakimi olan ekibimiz, üç puanı getiren golü ikinci yarıda buldu. 48’inci dakikada Yavuz’la skoru 2-0’a getiren Kırmızı Siyahlılar önemli pozisyonlar bulsa da farkı açmayı başaramadı. Keçiören karşısında 2-0 geriden gelerek beraberliği bulmasına rağmen son dakikada yediği golle 1 puandan olan ve rakibinin aradaki farkı açmasına engel olamayan ekibimiz bu sonuçla puanını 14’e çıkartarak ligde dördüncü sıraya yerleşti. Lider Bağlum’un 5 puan gerisinde kalarak ilk yarıyı tamamlamasına rağmen daha iyi bir fikstüre sahip olan Kırmızı Siyahlılar, devre arasında yapılacak transferlerle zirveye ortak olmayı ve sezon sonunda yeniden Üçüncü Lige çıkmayı hedefliyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor