Akdağmadeni futbolcu fabrikası

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR YOZGAT'I İSTİYOR!

Aydıncık müze zengini!

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor Yozgat'ı istiyor!

Yozgatspor Yozgat'ı istiyor!

Yozgatspor Yönetimi, maçların Yerköy İlçe Stadyumu ya da Yozgat Dış Sahada oynanması için Federasyona yaptığı müracaatın sonucunu bekliyor.

SPOR      04 Eylül 2021 - 16:23     0

Yozgatspor Yozgat'ı istiyor!

Yeni sezon öncesinde kongreye endekslenen ancak çalışmalarını sürdüren Yönetim, takımın BAL Ligi’nde maçlarını nerede oynayacağı konusundaki girişimini yaptı. Yozgat Şehir Stadyumu’ndaki çalışmalar nedeniyle Federasyona maçlarını Yerköy İlçe Stadyumu ya da Yozgat Dış Sahada oynamak için dilekçeyle müracaat eden Yozgatspor’un ilk talebi Yerköy sahasının standartlara uygun olmadığı için kabul görmedi. Geçtiğimiz yıl Sorgun’da ikinci yarı maçlarını yaptığı için oldukça zor anlar geçiren ve bir türlü beklenilen performansı sergileyemeyerek lige veda eden Kırmızı Siyahlı takımın yönetimi bu nedenle Yozgat dış saha konusunda ısrarcı oluyor. Federasyon eğer kabul ederse Kırmızı Siyahlılar maçlarını dış sahada aksi takdirde Sorgun İlçe Stadyumu’nda oynayacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor