Dersimiz Yomra

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR YOMRA VİRAJINDA

Yozgatspor evinde kayıp

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor Yomra virajında

Yozgatspor Yomra virajında

Yozgatspor ligin ikinci haftasında yarın saat 15.30'da Yomraspor'u sahasında ağırlayacak.

SPOR      25 Eylül 2020 - 19:00     0

Yozgatspor Yomra virajında

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve ilk maçına oldukça sıkıntılı çıkmasına rağmen Büyükçekmece Tepecikspor’la deplasmanda berabere kalarak genel anlamda iyi bir başlangıç yapan Yozgatspor, grubun ne yapacağı belli olmayan takımları arasında gösterilen Yomraspor’u sahasında konuk edecek. Seyircisinden yoksun olmasına rağmen saha avantajını kullanmak isteyen ekibimiz kazanarak iddiasını ortaya koymanın mücadelesini verecek.

Yozgatspor, ligin ikinci haftasında grubun şampiyonluktaki bir diğer iddialı ekibi Yomraspor karşısında galibiyet arayacak.

KRİTİK BULUŞMA

Bolu kampında oyuncularının bir bölümünde giribal enfeksiyon çıkmasının ardından Yozgat’a dönen ve yapılan covit19 testi sonrasında birçok oyuncusu karantinada olduğu için İstanbul deplasmanına eksik bir kadroyla giden Yozgatspor, kritik dönemeçte önemli bir puanı cebine koydu. Böylece rakiplerine de bir anlamda gözdağı veren ekibimiz Yomraspor maçı öncesinde hedefini galibiyet olarak belirledi. İlk hafta alınan sonucun tesadüfi olmadığını ispatlamak, eski günlerine döndüğünün sinyallerini vermek, rakiplerine iddiasını iyiden iyiye göstermek ve taraftarının desteğini arkasına almak isteyen Kırmızı Siyahlılar, bugün final maçlarından birini oynayacak.

MAÇ SAAT 15.30’DA BAŞLIYOR

Saat 15.30’da başlayacak olan maça eksiksiz bir kadroyla çıkacak olan ekibimiz taraftarından yoksun olarak çıkacağı maçta onların vereceği gönül desteğine güveniyor. Yozgatlı teknik ekibin kendi sahasındaki ilk sınavında takımın sergileyeceği performans, hedefe giden yoldaki en önemli göstergelerden biri olacak. Ligin ilk haftasında şampiyonluk adaylarından Darıca Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan rakibiyle kozlarını paylaşacak olan ekibimiz kazanırsa o zaman üst sıralarda daha ilk haftalardan itibaren kendine iyi bir yer edinecek ki bu Nihat Tinel’in kariyerinde de önemli bir yer edinecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor