Eser'den kamuoyuna

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR YETENEK PEŞİNDE

Seçmelere yakın takip!

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor yetenek peşinde

Yozgatspor yetenek peşinde

Yozgatspor genç ve yetenekli isimleri kazandırmak, Yozgatlı gençlere daha fazla şans vermek için gerçekleştirilen futbolcu seçmeleri başladı.

SPOR      16 Agustos 2020 - 18:35     0

Yozgatspor yetenek peşinde

Yozgatspor genç ve yetenekli isimleri kazandırmak, Yozgatlı gençlere daha fazla şans vermek için gerçekleştirilen futbolcu seçmeleri başladı. Yöneticiler ve Altyapı Antrenörlerinin yakından takip ettiği seçmelere katılan amatör kümede futbol oynayan 1996 ve üstü doğumlu birçok genç oyuncunun yeteneklerini sergilemeye çalıştığı seçmeler 3 gün sürecek ve beğenilenler kampa davet edilecek.

Amatör kulüplerde futbol oynayan sporculardan yeteneklilerini Yozgatspor'a kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen seçmeler başladı.

GENÇLERE ŞANS

Yozgatspor’un Esentepe’de bulunan tesislerinde start alan seçmelere il geneli ve yakın şehirlerde futbol oynayan 1996 ve üstü doğumlu sporcular katıldı. Yozgat'ta genç yetenekli sporcuları takıma katma amacıyla amatör kulüplerde top koşturan futbolcuları seçmelere çağırdıklarını ve 4 gruba ayırdıklarını belirten Yozgatspor Teknik Direktörü Nihat Tinel, Salı günü oyuncuları son kez çift kale maç yaptırarak deneyeceğini belirtti. Belirlenen sporcuların isimlerini daha sonra açıklayacağını belirten Tinel, “Seçmeleri çok önemsiyoruz. Buradan iyi birkaç oyuncu yakalarsak bu çok iyi olur” dedi.

HER OYUNCU KAZANÇ

Oyuncuların seçmeler sonrası hemen takıma girmesi diye bir olayın mümkün olmadığını, daha birçok aşamadan geçmek zorunda olduklarını ifade eden Nihat Tinel, şu açıklamaları yaptı: “Gençleri her bakımdan sıkı bir takibe alacağız. Teknikleri, yetenekleri, fiziki ve düşünce yeterlilikleri bakımıyla gelecekte umut veren isimlerin üzerinde duracağız. Bu aşamaları geçmeleri halinde kamp kadrosuna dahil edeceğimiz oyuncuları burada da deneyeceğiz. Eğer testleri geçerlerse kadromuza dahil etme yoluna gideceğiz.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor