Kurusıkıyla kuyumcu soygunu!

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR YALOVA'YA DİRENEMEDİ

İYEM'DEN Gençlik Merkezi

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor Yalova'ya direnemedi

Yozgatspor Yalova'ya direnemedi

Kırmızı Siyahlılar dördüncü hazırlık maçında Yalovaspor'a 2-0 yenilmesine rağmen oynadığı futbolla gelecek adına umut verdi.

SPOR      05 Ekim 2021 - 20:20     0

Yozgatspor Yalova'ya direnemedi

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Yozgatspor, Yalovaspor ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kaybetti. Genelde genç ve gelecek vaad eden isimlerle lige girmeye hazırlanan, takımın önceki yıllarda formasını giyen tecrübeli Burak, Muharrem ve Erkan Kestir gibi isimlerle kadroyu harmanlayan ve bir iki isimle daha anlaştığı takdirde çok daha iyi bir takım olacak Kırmızı Siyahlılar, iyi mücadele ettiği maçta güçlü rakibine direnemedi.

Teknik Direktör Feridun Dündar'ın her iki yarıda da ayrı kadrolarla sahaya çıkarak tüm oyuncuları gördüğü maçta genç oyuncuların performansı oldukça sevindirdi. Dördüncü hazırlık maçında ikinci yenilgisini alan Kırmızı Siyahlılar, Kayseri EMA ile Perşembe günü yapacağı hazırlık maçında bir kez daha gücünü deneyecek. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor