Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR ÜNYESPOR'U EZDİ

Rıdvan'a nazire yaptı!

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor Ünyespor'u ezdi

Yozgatspor Ünyespor'u ezdi

Yozgatspor en yakın rakibini çok üstün bir oyun oynadığı maçta 3-0 yenerek şampiyonluk yolunda dev bir adım attı.

SPOR      24 Subat 2019 - 16:47     0

Yozgatspor Ünyespor'u ezdi

Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yozgatspor en yakın rakibi Ünyespor’u tam anlamıyla sahadan sildi. 90 dakika boyunca çok çok üstün oynayan, birçok pozisyon bulan rakibine neredeyse hiç şans tanımayan ekibimiz Hüseyin Çelik (2), Esosa’nın golleri ile sahadan 3-0 galip ayrılarak aradaki puan farkını yeniden 5’e çıkardı. Rakibinin bay geçeceği haftada da galip gelmesi durumunda farkı 8 puana çıkartacak ekibimiz şampiyonluğunu çok büyük bir sürpriz olmazsa şimdiden ilan etti.

Yozgatspor sahasında konuk ettiği Ünyespor’u çok üstün bir oyundan sonra 3-0 yenerek şampiyonluk yolunda dev bir adım attı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dak.8: Yozgatspor atak başladığı maçın ilk önemli pozisyonunu bu dakikada buldu. Hüseyin’in pasıyla buluşan Esosa’nın şutu az farkla auta çıktı.

Dak.11: Sol kanattan Şükrü’nün yaptığı ortada Yozgatspor’un golcü ismi Hüseyin rövaşata ile kaleye göndermek istediği top az farkla auta çıktı.

Dak.16. Yozgatspor bu kez de Hüseyin’le önemli bir fırsat yakaladı. Esosa’nın pasıyla buluşan Hüseyin’in vuruşunu defans engelledi.

DAK.24(GOL): Yozgatspor’un sağ kanattan kazandığı köşe atışını Şükrü kullandı hava toplarının etkili ismi Hüseyin çok iyi yükselerek iyi bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

Dak.30: Yozgatspor’un en iyi isimlerinden biri olan Fderis’in pasıyla ceza sahasına giren Şükrü karşı karşıya vurdu kaleci yüzde yüzlük golü önledi.

Dak.34: Yozgatspor yine çok tehlikeli geldi. Şükrü’nün yaptığı ortaya Hüseyin kafayı vurdu topu önünde bulan Esosa yakın mesafeden golü atamadı.

İlk yarının kalan dakikalarında ataklar sonuç vermeyince Yozgatspor soyunma odasına 1-0 önde giren taraf oldu.

İKİNCİ YARI

DAK.54(GOL): Yozgatspor taraftarı bu dakikada inanılmaz bir gol izledi. Yılla önce Rıdvan’ın tüm Altay defansını teker teker geçerek attığı golün tekrarı Esosa’danm geldi. Orta sahada aldığı topla sağ kanattan ceza sahasına giren Esosa kaleci dahil 5 oyuncuyu çalımlayıp topu boş kaleye gönderdi 2-0..

DAK.72(GOL): Yozgatspor’un kazandığı serbest atışı Fderis kullandı uzaktan sert şutunu kaleci sektirdi topu kontrol eden Hüseyin sert ve düzgün bir vuruşla maçın sonucunu belirledi. Kalan sürede pozisyon üreten ancak yararlanamayan Yozgatspor aldığı bu galibiyetle puanını 41’e yükselterek şampiyonluk yolunda dev bir adım attı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor