Miting gibi açılış

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR ÜNVAN BIRAKTI

EYT mağdurlarına destek

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor ünvan bıraktı

Yozgatspor ünvan bıraktı

Bölgesel Amatör Lig 4'üncü Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yozgatspor ligdeki ilk yenilgisini deplasmanda Sinopspor karşısında aldı. Kırmızı Siyahlılar 1-0'lık yenilgiye rağmen en yakın rakibinin 7 puan önünde liderliğini korudu.

SPOR      27 Ocak 2019 - 16:14     0

Yozgatspor ünvan bıraktı

Türkiye liglerinin sezon başlangıcından bu tarafa yenilgi almayan, hatta Avrupa’da bile sıralamaya girecek bir performans yakalayan, hazırlık maçları dahil tam 18 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Yozgatspor, Sinop deplasmanında unvan bıraktı. Haftaya en yakın rakibi Ünyespor’un tam 8 puan önünde zirvede giren, bu maçı kazanması halinde ise bitime 10 hafta kala belki de şampiyonluğunu ilan edecek ekibimiz ilk yarıda yediği gole karşılık veremedi. Rakibine göre daha iyi oynayıp pozisyonlar üretmesine rağmen bunları değerlendiremeyen ekibimiz Ünyespor’un 1074 Çankıspor’la deplasmanda berabere kaldığı haftada 7 puanlık farkla liderliğini korudu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor