Yozgatspor eriyor!

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR UMUT VERMİYOR
Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor umut vermiyor

Yozgatspor umut vermiyor

Yozgatspor 10 haftası geride kalan ligde topladığı 7 puanla ligin son sırasında yer aldı. Mevcut görüntü ligden düşme korkusunu henüz ilk yarı bitmeden derinden hissedilmesine zemin hazırladı.

SPOR      20 Kasim 2020 - 13:40     0

Yozgatspor umut vermiyor

Yozgatspor 10 haftası geride kalan ligde sergilediği performansla tam anlamıyla hayal kırıklığı yarattı. Koronavirüs karantinasının ve sakatlıkların takım üzerindeki olumsuz etkisiyle birlikte oynadığı maçlarda gol sıkıntısı yaşayan, bulduğu pozisyonları iyi değerlendiremeyen Kırmızı Siyahlılar, tek galibiyetle ligin en az kazanan takımı oldu. Düşme hattında bulunan Halide Edip, Tokatspor ve Karaman Belediyespor’dan bir maçı fazla olmasına rağmen 7 puanla haftayı son sırada kapatan Yozgatspor bu görüntüsüyle geçmiş sezonları mumla arattı.

Şampiyonluk iddiasıyla kurulmasına rağmen bunu başaramayacağının sinyallerini henüz ilk haftalarda veren Yozgatspor, geride kalan 10 haftada topladığı 7 puanla ligin dibine demir attı.

TEK GALİBİYET ALABİLDİK

Yozgatspor sıkıntılı bir şekilde başladığı ligin ilk maçında Tepecik Belediyespor ile 1-1 berabere kalırken sahasında oynadığı ilk maçta Yomraspor’a 2-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Bu süreçte önemli isimlerinden yoksun maçlara çıkan, aynı zamanda Ziraat Türkiye Kupası maçlarında da iki tur atlayan ekibimiz ligin şampiyonluktaki iddialı ekiplerinden Fethiyespor’a 3-0, sahasında da çok iyi oynadığı maçta Ceyhanspor’a 2- mağlup olmaktan kurtulamadı. Deplasmanda oynadığı Kahtaspor maçında galibiyeti son anda yediği golle kaçıran Kırmızı Siyahlılar ligdeki ilk 3 puanını sahasındaki maçta Mardinspor’u 2-1 yenerek hanesine yazdırdı. Bu sonucun ardından gözle görülür bir düşüş yaşayan Kırmızı Siyahlılar deplasmanda oynadığı maçta İskenderunspor’a  4-1, sahasında Kütahyaspor’a 1-0 yenilirken Halide Edip Adıvarspor ile deplasmanda, Tokatspor ile sahasında golsüz berabere kaldı. Son üç maçta rakipleri 10 kişi kalmasına rağmen kazanmayı başaramayan ekibimiz için tehlike çanları ciddi bir şekilde çalmaya başladı.

GOL ATAMIYORUZ

10 haftalık periyotta sergilenen bu performans Yozgatspor’un attığı ve yediği gollerle de ligin en kötü takımları arasına girmesine zemin hazırladı. Kalesinde gördüğü 15 golle Tokatspor’dan sonra ligin en kötü averajına sahip takımı olan, Ağrıspor, Tokatspor ile birlikte yine rakip ağlara 6 gol atarak en az gol atan takımı olan Yozgatspor, Mardin maçı haricinde hiçbir maçta rakip ağlara 2 gol atma başarısı gösteremedi.

TEHLİKE ÇANLARI

Yozgatspor’un üstteki takımlarla arasındaki puan farkı çok fazla olmasa da alt sıralarda bulunan 3 takımdan bir maç fazlasının olması, kalan 6 maçın 5’inin daha güçlü ekiplerle oynayacağı gerçeği düşme korkusunu iyiden iyiye gündeme getirdi. Kalan 6 maçtan en az 8 puan alamaması halinde ikinci yarı yapılacak takviyelere rağmen ligde kalmak için çok yüksek bir performans sergilemesi gerekecek ekibimiz bu haliyle son yılların en kötü sezon başlangıcına imza atmış oldu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor