Yozgatspor 3 Lig için kenetlendi

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR ÜÇÜNCÜ LİG'DE

Bolu'da Yozgat bayramı

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor Üçüncü Lig'de

Yozgatspor Üçüncü Lig'de

Yozgatspor Akşehirspor'u penaltı atışları sonucu 6-5 yenerek adını Üçüncü Lige yazdırmayı başardı.

SPOR      12 Mayis 2019 - 18:15     0

Yozgatspor Üçüncü Lig'de

Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grup’ta şampiyon olduktan sonra Üçüncü Lige yükselme maçı oynamaya hak kazanan ve ilk maçta Kelkit Hürriyetspor’a penaltılar sonucu yenilerek ilk şansını iyi kullanamayan Yozgatspor bu kez ayağına gelen fırsatı penaltılar sonucu geri çevirmedi. Konya Akşehirspor takımı ile Bolu Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya gelen ve rakibine göre üstün oynayıp, önemli pozisyonlar üretmesine rağmen bunlardan yararlanamayan Kırmızı Siyahlılar normal süresi ve uzatma bölümleri golsüz biten maçın penaltı atışlarına götürdü. İlk penaltıyı Onur Kaya’nın kaçırması ile dezavantajlı bir konuma geçmesine rağmen Cengiz’in iki önemli kurtarışıyla Üçüncü Lig şansını sürdüren ekibimiz Sedat’ın son penaltıyı dışarıya atmasının ardından 8 penaltı atışı sonucu sahadan 6-5 üstün ayrılarak adını Üçüncü Lige yazdırdı. Yozgatspor adına Mert Özkan ve Onur Kaya penaltı atışından yararlanamazken, rakip takım  adına 3 oyuncu penaltıyı kaçırdı.

Maçın ardından lig boyunca verdikleri onurlu mücadeleyi isimlerini Üçüncü Lige yazdırarak taçlandıran Yozgatsporlu oyuncular sevinçlerini kendilerini yalnız bırakmayan taraftarı ile birlikte yaşadı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor