Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR'U BİRLİKTE İSTEDİLER!

Dev marketlere düzen şart!

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor'u birlikte istediler!

Yozgatspor'u birlikte istediler!

İşadamı Mehmet Yemenoğlu, Hakan Hamza Şöhret ve Sportif Menajer Hasan Eğilmez ortak bir açıklamaya imza attılar. Yozgatspor Kulüp Başkanı Kazım Arslan’ı istifaya davet eden üç isim, takımı yönetmeye hazır olduklarını da deklare ettiler.

SPOR      15 Subat 2021 - 12:56     0

Yozgatspor'u birlikte istediler!

Yozgatspor kamuoyu ve taraftarının takımın içerisinde bulunduğu durum göz önüne alınarak sezon başından bu tarafa takımı almaları yönünde baskı yaptıkları İşadamı Mehmet Yemenoğlu, Hakan Hamza Şöhret ve Sportif Menajer Hasan Eğilmez ortak bir açıklamaya imza attılar. Yozgatspor Kulüp Başkanı Kazım Arslan’ı istifaya davet eden üç isim, takımı yönetmeye hazır olduklarını da deklare ettiler.

Yozgatspor taraftarı ve Yozgatspor camiasına diye başlayan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Son iki yıldır Yozgatspor’umuzun sportif başarısızlığı şehrin siyasi temsilcilerinin desteğini alamaması şehrimizin futboldan anlayan iş adamlarının yönetim anlamında ayrışması taraftar guruplarının takımdan desteğinin çekmesi Yozgatspor’un mali yapısının olmamasından yanlış hocalar yanlış oyuncu grubunun transfer yapılmasına neden olmuştur ve takımımızın gidişatı görünüyor ki tekrar amatör lige düşeceği kanaatimizce kesinleşmiştir üzülerek izliyoruz.  

Son günlerde şahsımıza Yozgatspor taraftarı tarafından Kulübü almamız yönünde teveccüh vardır Yozgatspor taraftarına çok teşekkür ediyoruz sizler kadar bu takımı bizler de seviyoruz.

Yozgatspor kulübümüzü yönetmeye hazırız.  Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay beyin, Ak Parti Milletvekilimiz Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, Ak Parti Milletvekilimiz Yusuf Başer, CHP Milletvekilimiz Ali Keven, MHP Milletvekilimiz Ethem Sedef, Yozgat Valimiz Ziya Polat, Yozgat Belediye Başkanımız sayın Celal Köse ve Yozgat sivil toplum kuruluşlarının Yozgatspor taraftarının desteğini almak kaydıyla sizler gibi bizler de Yozgat çocuklarıyız.  Yozgatspor da Yozgat’ımızın meselesidir. Yozgat’ımızın tanınmasında Yozgatspor’dan etkili kuruluş yoktur diyoruz.

Mevcutta bulunan Yozgatspor Kulüp Başkanımız sayın Kazım Arslan beye emekleri için teşekkür ediyor istifasını talep ediyoruz.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor