Yozgatspor Dündar'la anlaştı

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR SEZONU AÇTI

Keven'den TYÇP tepkisi

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor sezonu açtı

Yozgatspor sezonu açtı

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile girmeye hazırlanan Yozgatspor ilk dönem kamp çalışmalarının ilk idmanını yeni teknik ekip gözetiminde gerçekleştirdi.

SPOR      09 Eylül 2021 - 17:32     0

Yozgatspor sezonu açtı

Yeni sezon öncesinde tesislerde toplanan Yozgatsporlu oyuncular ilk idmanlarını Teknik Direktör Feridun Dündar gözetiminde yaptı. Daha çok fizik kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapan ve yavaş yavaş tatilin rehavetini üzerlerinden atacak olan Kırmızı Siyahlılar, gelecek hafta içerisinde de topla idmanlara başlayacak. Bu süreç zarfında da takıma yeni katılan oyuncular denenmiş olacak.
Yeni sezona şampiyonluk iddiasıyla girmeye hazırlanan Yozgatspor’da beklenilen yeni sezon çalışmaları start aldı.
GÜNDE ÇİFT İDMAN
Kırmızı Siyahlı takımın yeni Teknik Direktörü Feridun Dündar, antrenmanlara ilk günden itibaren yüksek tempo verdi. Oyuncuların tatilin rehavetini üzerlerinden atmaları, kısa sürede fizik ve kondisyon açıdan yeterli düzeye gelmeleri için önce kros ardından da taktik ve teknik çalışmalara ağırlık veren Dündar, hiç kimsenin de gözünün yaşına bakılmayacağının da sinyallerini vermiş oldu.
FORMA ÇALIŞANA VERİLECEK
Gelecek hafta sonuna kadar fizik ve kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapacaklarını belirten Dündar, yeni sezon öncesi futbolcularına ültimatom verdi. Takımda formayı çok çalışanın giyeceğini ve haketmeyene forma verme gibi bir niyetinin olmadığını belirten Dündar, "Yeni bir takımız. Bu nedenle de tüm hazırlık kamplarımızda çok çalışmalı ve eksikliklerimizi en aza çekmeliyiz. Bu nedenle tüm oyuncuların dur durak bilmeden çaba sar etmelerini bekliyorum" dedi.
GENÇLER DENENECEK
Takımı ikiye bölerek çalışmaları sürdürecek olan teknik ekip, bu süreç zarfında genç oyuncuları denemeye tabii tutacak. Yozgat’ta yapılan denemeye alınan isimleri bir kez daha göz hapsine alacak teknik ekip, uzun vadede yararlanabileceği isimlerin takımın kadrosuna katılmasını sağlayacak.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor