Bozok'un melekleri sahada

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR SEÇME YAPACAK

Yozgatspor kamp için toplanıyor

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor seçme yapacak

Yozgatspor seçme yapacak

Yozgatspor’a genç ve gelecek vadeden isimlerin kazandırılması atılması amacıyla yapılacak olan futbolcu seçmeleri yarın start alacak.

SPOR      15 Agustos 2020 - 15:47     0

Yozgatspor seçme yapacak

Yozgatspor’a genç ve gelecek vadeden isimlerin kazandırılması atılması amacıyla yapılacak olan futbolcu seçmeleri yarın start alacak. 1996 ve üstü doğumlu futbolcu adaylarının katılacağı, 3 gün sürecek seçmelerde teknik ekip tarafından titizlikle takip edilecek oyuncular arasından yetenekli olanlar kamp kadrosuna dahil edilecek.

Yeni sezonda şampiyon olabilecek kadroyu oluşturma çalışmalarının sürdüğü Yozgatspor’a başarılı isimlerin daha az maliyetle kazandırılması için seçme yapılacak.

 YOZGATSPOR YETENEK AVINDA

Yozgatspor’a genç ve yetenekli isimlerin kazandırılması için yarın Yozgatspor Kulüp tesislerinde başlayacak olan seçmeler 3 gün sürecek. İlk gün 1996 doğumlu oyuncuların kendilerini gösterme fırsatı bulacağı seçmeler 1996 üstü doğumlu oyuncuları da kapsayacak.  19 Ağustos günü sona erecek seçmelerde göze batan isimler Yozgatspor teknik heyeti tarafından A takım kadrosuna dahil edilerek kampa çağrılacak.

OYUNCULAR KENDİ

MALZEMELERİNİ GETİRECEK

Futbolcu adaylarının nüfus cüzdanı fotokopilerini yanlarında getirmek zorunda olacakları seçmelere katılımcılar kendi antrenman malzemeleri ile çıkacaklar. Yozgatspor Kulüp tesislerinde yapılacak olan seçmelere katılacaklar bizzat kulübe gelerek veya telefonla ulaşarak ad, soyad ve oynadıkları mevkiiyi bildirecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor