İYİ Parti yasta

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR SALLADI YIKAMADI

Sorgun rahat kazandı

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor salladı yıkamadı

Yozgatspor salladı yıkamadı

Yozgatspor şampiyonluk mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği ile deplasmanda oynadığı ve 1-0 öne geçtiği maçta beraberliğe razı oldu.

SPOR      10 Kasim 2019 - 17:03     0

Yozgatspor salladı yıkamadı

Ligde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen, sahasında kazanamamış olmasa bile deplasmandan getirdiği puanlarla ligin alt sıralarından uzaklaşmayı başaran Yozgatspor bu hafta zirvenin seyrini değiştirdi. Haftaya 22 puanla üçüncü sırada giren ve kazanması halinde liderle arasındaki puan farkını korumayı başaracak olan Darıca Gençlerbirliği’ni sahasında öne geçtiği maçta şoka uğratan ekibimiz Aytaç Deniz’in 75’inci dakikada attığı golle öne geçtiği maçta hakemlerin kötü yönetiminin de kurbanı oldu.  Henüz Kırmızı Siyahlılar’ın öne geçmesinin ardından çalınan penaltı sonrası gelen golle beraberliğe razı olan ekibimiz özellikle mücadelesi ile alkışı fazlasıyla hak etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor