Böyle keyif görülmedi

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR SAHİPSİZ DEĞİL!

Yozgatspor asansör takım olmasın!

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor sahipsiz değil!

Yozgatspor sahipsiz değil!

Yozgatspor'un çok daha sağlıklı bir yapıya kavuşturularak yoluna devam etmesi için nelerin yapılması gerektiğine yönelik fikirlerin alındığı toplantıda ortaya çıkan tablo şimdilik kaydıyla kimseyi tatmin etmedi.

SPOR      18 Haziran 2019 - 22:04     0

Yozgatspor sahipsiz değil!

Yozgatspor’un daha sağlıklı bir yapıya kavuşturulması, katkı sağlayacak insanların da elini taşın altına koyması ve takımın Üçüncü Lig’de kalıcı olması ve üst liglere tırmanması için neler yapılması gerektiğine yönelik ilk toplantı yapıldı. Yönetim, az sayıda taraftarın katılarak 5 yıl önce alanda yapılan kongreden farklı bir görüntünün ortaya çıkmadığı toplantıda konuşan Kulüp Başkanı Kazım Arslan, Yozgatspor’un sahipsiz olmadığını belirterek eğer takımın başarısı söz konusu ise başkanlıktan bile çekilebileceğini ancak kendilerini yok sayarak bir yere varılmasının mümkün olmadığını söyledi.

Büyük Sinem Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan toplantıda Kulüp Başkanı Kazım Arslan,  toplantıya katılanlara takımın geleceği hakkında bilgi aktardı.

ASIL OLAN YOZGATSPOR

Takımın başarılı olması için herkesin elini taşın altına koymasının gerekliliğine dikkat çeken ve asla Yozgatspor'un siyasi mülahazalara alet edilmesinin yanlışlığına değinen Arslan, seçimin kendileri için bittiğini ve asıl olanın şimdilik kaydıyla Yozgatspor olduğunu belirtti. Takımın geleceğine yönelik çalışmaları yaptıklarını, yönetimin görevinin başında olduğunu belirten Arslan, futbolcu transferinde, sezon planlamasında herhangi bir gecikmenin söz konusu olmadığını ifade etti.

BİZİM GİTMEMİZLE

BAŞARILI OLACAKSA GİDERİZ

Yozgatspor’un başarılı olması, bir üst lige çıkması noktasında 4 sezondur hiçbir bahanenin arkasına sığınmadan çaba sarfettiklerini belirten Arslan, “Biz takımın çok daha sağlıklı bir yapıya kavuşturulmasıdır. Bizden önce de Yozgatspor vardı, bizden sonra da olacak ve bu takım asla ortada kalmaz. Bizim bırakıp gitmemiz isteniyor. Eğer Yozgatspor başarılı olacaksa biz gideriz ama ortada başarılı olmuş bir yönetim var. Yani gidilecekse de, bırakılacaksa da bunun bir yolu yordamı olması gerekir. Bizi hiç sayarak, ya da bizim de Belediye, Valiliği yok sayarak bir yere varmamız mümkün değil. Eğer bu takım başarılı olacaksa kişiler, kurumların bir araya gelmesi gerekir. Yozgatspor ayrışmanın değil, birleşmenin yeri olmalıdır” dedi.

TESİS KONUSUNDA

B PLANIMIZ HAZIR

Takımı oluşturma konusunda hem geçen sezon forma giyen oyuncularla hem de dışarıdan birçok isimle görüşmeleri yaptıklarını belirten Dr. Kazım Arslan, tesis konusunda sosyal medyada ve dışarıda söylenenlere itibar etmek istediklerini söyledi. Şehrin Belediye Başkanının tesisleri Yozgatspor’a vermeme gibi bir olayın içerisinde yer alacağını sanmadığını, takımın başarısı için her türlü desteği kendilerine sunacaklarına olan inancını belirten Arslan, böyle bir durumun cereyan etmesi halinde B planlarının hazır olduğunu söyledi.

BELEDİYE VE VALİLİK

İŞİN İÇİNDE OLMALI

Yozgatspor’un başarılı olmasının güçbirliği ile mümkün olduğuna dikkat çeken Arslan,  “Biz de istiyoruz ki; Belediye bu işin içerisinde olsun. Valilik bu işin içerisinde olsun. Onların önereceği kişiler bu işin içinde olsun. Belediye ve Valiliğin sonuna kadar bu işin içerisinde olması için uğraşacağız. Gerekirse onları onure de ederiz. Gerekirse onların bu işin içinde olmasını istediği kişilerde olsun. Biz Yozgatspor’un etrafında birbirimizi kucaklayalım. Olurlar ise bu bizim işimizi kolaylaştırır. Olmazlar ise işimiz tabiî ki zorlaşır. Ama imkansız olmaz. Biz bu işi yine devam ettiririz” dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor