Polisler kaza kurbanı

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR PUANLA DÖNÜYOR

Sorgun Altekma'yı devirdi

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor puanla dönüyor

Yozgatspor puanla dönüyor

Yozgatspor deplasmanda oynadığı maçta Halide Edip Adıvarspor ile golsüz berabere kaldı. Rakip takım uzatmalarla birlikte son 18 dakikayı 10 kişi oynamasına rağmen ekibimiz galibiyete uzanacak golü bir türlü bulamadı.

SPOR      15 Kasim 2020 - 15:02     0

Yozgatspor puanla dönüyor

Üçüncü Lig İkinci Grup’ta mücadele eden Yozgatspor, ligde kendisi gibi zor günler yaşayan Halide Edip Adıvarspor’la deplasmanda oynadığı maçta golsüz berabere kaldı. Sahasında Kütahyaspor’a penaltıdan yediği golle 1-0 yenilen, oynadığı futbolla eleştiri oklarını iyiden iyiye üstüne çeken ve artık ligde kalmak için mücadele edeceğini iyiden iyiye gösteren ekibimiz son 18 dakikayı 10 kişi oynayan rakibi karşısında galip gelmeyi başaramadı. Önemli isimleri sakatlık problemi yaşadığı için sahaya ideal bir 11 ile çıkamayan ekibimiz bu sonuçla puanını 6’ya çıkarmasına rağmen son sıralarda haftayı tamamladı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor