Yaşlı çift yangın kurbanı

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR PUANI HATIRLADI

Külliye'de Yozgat konuşuldu

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor puanı hatırladı

Yozgatspor puanı hatırladı

Yozgatspor deplasmanda Mardin Fosfatspor'la 1-1 berabere kalarak tam 7 hafta sonra hanesine puan yazdırdı.

SPOR      25 Subat 2021 - 15:32     0

Yozgatspor puanı hatırladı

TFF Üçüncü Lig İkinci Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Yozgatspor, haftalar sonra puanla tanıştı. İkinci yarıya çok kötü bir başlangıç yapan 5 maçta puan yüzü göremeyerek Teknik Direktör Memduh Fidan’la yolları ayıran Yozgatspor deplasmanda oynadığı maçta Mardin Fosfatspor’la 1-1 berabere kaldı. Tam 7maç sonra puanı hatırlayan Kırmızı Siyahlılar matematiksel olarak devam eden ancak az olan şansını biraz daha dibe vurdurarak haftayı tamamladı.  
Yozgatspor 1959 Fk deplasmanda oynadığı maçta Mardin Fosfatspor ile 1-1 berabere kaldı. 
SARIKAYA İLE 
PUANI HATIRLADIK
İlk yarıyı 12 puanla son sırada kapatan, Nihat Tinel ile yolları ayırdıktan sonra Memduh Fidan ile anlaşan ancak transferde kötü tercihler yaparak ligde kalamayacağının sinyallerini geride kalan 5 haftada veren Yozgatspor, 7 hafta sonra puanı kaleci antrenörü Hasan Sarıkaya ile çıktığı ilk maçta hatırladı. Alt sıralarda bulunan rakipleri de kazanamadığı için ligde kalma umudu matematiksel olarak süren ancak seri galibiyetlere ihtiyacı olduğu için mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkan Kırmızı Siyahlılar genel olarak iyi bir görüntü çizip, zaman zaman da etkili oynadığı maçta Tayfun Bebek’in 25’inci dakikada attığı golle öne geçmeyi başardı. Ancak ev sahibi ekibin baskısına karşılık veremeyen ve yine basit hatalarına çözüm bulamayan Kırmızı Siyahlılar 7 dakika sonra kalesinde gördüğü gole engel olamadı. Yasin Reis’in 32’inci dakikada attığı golle eşitlenen maçın kalan dakikalarında iki takımın da üstünlük sayısını bulmak için verdiği çaba sonuç vermedi. 
LİGDE KALMAK MUCİZE
Mutlak galibiyete ihtiyacı olmasına rağmen kazanamayarak evine dönmek durumunda kalan Kırmızı Siyahlılar bu sonuçla 7 hafta sonra ilk kez hanesine puan yazdırmayı başardı. 13 puanla ligin dibine demir atan ancak matematiksel olarak şansı süren Kırmızı Siyahlılar’ın tek tesellisi üstünde yer alan takımların haftayı yine galibiyetle kapatamaması oldu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor