BAL'da 4'üncü Gruptayız

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR PRESTİJ PEŞİNDE!

Ak Teşkilat Reisin yanında

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor prestij peşinde!

Yozgatspor prestij peşinde!

Yozgatspor 10 haftalık galibiyet özlemine Perşembe günü oynayacağı Ağrı 1970spor karşısında son verebilmek için sahaya çıkacak.

SPOR      23 Mart 2021 - 16:20     0

Yozgatspor prestij peşinde!

Üçüncü Lige bu sezon sergilediği kötü performansla veda etmesi kesinleşen ve artık BAL Ligi’nin hazırlıklarını yapmaya başlayan Yozgatspor, gözünü Ağrıspor ile oynayacağı maça dikti. İkinci yarıda oynadığı 10 maçta sadece 1 beraberlik alan, 9 maçta sahadan boynu bükük ayrılan Kırmızı Siyahlılar, hiç değilse bu maçı kazanarak taşıdıkları formaya olan borçlarının biraz olsunu ödemenin mücadelesini verecek. Perşembe günü saat 14.00’te oynanacak olan maçı da kaybetmesi halinde Yozgatspor sadece kendi tarihinin değil belki de liglerdeki en kötü performans sergileyen ekipleri arasındaki yerini alacak. Bilindiği üzere Yozgatspor devre arasına 11 transfer yaparak girmiş ve alacağı puanlarla lige tutunacağı zannedilirken, yapılan hatalar nedeniyle bu sezon hiç beklenilmeyen bir sonla karşı karşıya kalmıştı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor