Bir takviye de forvete

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR NEFES ALDI

Amatöre kar engeli

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor nefes aldı

Yozgatspor nefes aldı

Yozgatspor sahasında konuk ettiği Nazilli Belediyespor'u 1-0 yenerek 7 haftalık galibiyet hasretine son verdi hem de oynadığı futbolla taraftarının gönlüne su serpti.

SPOR      02 Subat 2020 - 18:35     0

Yozgatspor nefes aldı

Ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan ve oynadığı 3 maçta sadece 1 puan alabilen ve düşme hattına gerileyen Yozgatspor, ligin iddialı ekiplerinden Nazilli Belediyespor karşısında nefes aldı. Maçın son 25 dakikasını Oğuzhan’ın atılması nedeniyle 10 kişi oynamasına rağmen hem futbolu hem mücadelesi ile beğeni toplayan Kırmızı Siyahlılar maçı Beytullah’ın 38’inci attığı golle 1-0 kazanarak 7 haftalık galibiyet hasretine de son verdi. Yeni transferlerin tamamının forma giydiği ve oynadıkları futbolla beğeni topladıkları karşılaşma sonrasında taraftarla oyuncuların tek yürek olması umutların yeniden yeşermesine ve birlik beraberlik ortamının yeniden tesis edilmesine zemin hazırladı. Belediye Başkanı Celal Köse’nin ikinci yarısını şeref tribününden izlediği maçın ardından Kulüp Başkanı Kazım Arslan’ı tebrik etmesi yaşanılan sıkıntılı günlerin atlatılması konusunda önemli bir adım olarak nitelendirildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor