Bozokspor'dan Milli Takıma

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR MASTERLER ELELE

Çekerek Heyeti Külliye'de

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor Masterler elele

Yozgatspor Masterler elele

Yozgatspor Masterler Derneği Kulübü Başkanı Feridun Karakoç ve Dernek üyeleri, Yozgatspor Teknik Direktörü Feridun Dündar'a başarılı dileklerinde bulunup, oyunculara yeni sezon öncesinde moral verdiler.

SPOR      23 Eylül 2021 - 17:39     0

Yozgatspor Masterler elele

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Yozgatspor Teknik ekibi ve futbolcularına Yozgatspor Masterler Derneği Kulübü Başkanı Feridun Karakoç ve Dernek üyeleri, yaptıkları ziyaretle moral verdiler. Yozgat'ta sporun gelişmesi, sporcuya daha fazla değer verilmesi için kurulduğu günden itibaren önemli çalışmalara imza atan Masterler, göreve başlayan Feridun Dündar'a zorlu görevinde başarılar dilerken, yeniden Üçüncü Lige çıkılması konusunda kendilerine olan inançlarını dile getirdiler. 

Yozgatspor’un Yozgat’ta yaşayan herkesin takımı olduğunu belirten Dernek Başkanı Feridun Karakoç, “Yeni sezon öncesinde teknik ekibe ve futbolculara olan güvenimizi dile getirmek, Yozgat'ın öz evladı Feridun Hocamızın her zaman yanında olduğumuzu göstermek adına buradayız. Onlar aldıkları sorumluluğun bilincindeler inşallah bu sezon takımımız yeniden bir üst lige dönecektir. Bundan zerre kadar şüphemiz yoktur" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Teknik Direktör Feridun Dündar, zorlu bir görevin altına girdiklerini ve bunun bilincinde olduklarını söyledi. Yozgatspor’un büyük camiası ile çok daha iyi yerlerde olacağından kuşku duymadığını belirten Dündar, "Önemli olan birliktelik ve zor günlerde elele hareket etmektir. Biz yeni sezon öncesinde bize olan inancı ve güveni boşa çıkarmamak için görevi kabul ettik. İnşallah da bu yükün altından kalkacağız. Bizler ve bizler farklı kulvarlarda olsak da aynı görev için mücadele ediyoruz. İnşallah tüm Yozgat elele vererek çok daha iyi yerlere geleceğimize eminim" dedi. 

Bir süre idmanı takip eden Masterler Derneği üyeleri, takım oyuncularına başarı dileyerek hatıra fotografı çektirdiler. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor