Hizmetle geçen 19 yıl

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR KARARI BEKLİYOR
Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor kararı bekliyor

Yozgatspor kararı bekliyor

Yozgatspor, Pazar günü oynanması gereken ancak evsahibi ekibin gerekli güvenlik önlemlerini almaması nedeniyle hakem tarafından tatil edilen Ankara DSİ Spor maçının sonucunu bekliyor.

SPOR      02 Kasim 2021 - 17:23     0

Yozgatspor kararı bekliyor

Yozgatspor, BAL Ligi 3’üncü Grupta sezonun ilk maçını Ankara DSİspor ile oynaması gerekirken ev sahibi ekibin gerekli güvenlik tedbirlerini almaması nedeniyle hakemler tarafından tatil edilen maçın kararını beklemeye başladı. Hakem raporlarının henüz bugün teslim edildiği maçla ilgili kararı yarın gündemine alması beklenilen AFDK’nın Yozgatspor lehine bir karar verip vermeyeceği merakla bekleniyor.

Her iki takımın savunmasının alınmasının ardından eldeki hakem raporu denetçi raporlarını inceleyecek olan AFDK, talimatları da göz önüne alarak maçla ilgili kararını açıklayacak. Güvenlik tedbirlerini almakla yükümlü olmasına rağmen bunu yerine getirmediği için tedbirli olarak AFDK’ya sevk edilen ev sahibi takımın aleyhine bir karar çıkması ve maçın Yozgatspor lehine 3-0 olarak tescil edilmesi  beklentisi ağır bassa da maçın ilerleyen bir tarihe ertelenmesi ihtimali de bulunuyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor