Yozgatspor seçme yapacak

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR KAMP İÇİN TOPLANIYOR

Şevki Koç yuvada

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor kamp için toplanıyor

Yozgatspor kamp için toplanıyor

Yozgatspor'un yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk kampı yapmak için oyuncular yarından itibaren kulüp tesislerinde toplanacak ve idmanlara teknik ekibin belirleyeceği program dahilinde başlayacak.

SPOR      15 Agustos 2020 - 16:03     0

Yozgatspor kamp için toplanıyor

Yeni sezona mutlak suretle şampiyonluk parolası ile başlayacak olan Yozgatspor 1959 FK ilk etap kampını yapmak için yarından itibaren toplanacak. Yönetimle yapılacak tanışmanın ardından fizik ve kondisyon ağırlıklı çalışmalar üzerinde yoğunlaşacak olan Kırmızı Siyahlılar, ilk etabı üç, ikinci etabı 10 gün sürecek iki bölüm kampta tatilin rehavetini üzerinden atma çalışmaları üzerinde duracak.

Yozgatspor 1959 FK'de sözleşmeleri süren futbolcular, ilk etap kampını yapmak için yarından itibaren kulüp tesislerinde toplanacak.

TAKIM REHAVET ATACAK

Türkiye’nin bütün bölgelerinde hava sıcaklıklarının aynı düzeyde seyretmesi, bunun yanı sıra genel olarak grupta Anadolu takımları bulunduğu için maçlara burada hazırlanmanın daha mantıklı olacağını düşünen Teknik ekibin aldığı karar doğrultusunda her ne kadar Federasyon net bir açıklama yapmasa yarından itibaren toplanacak takım burada 1 hafta boyunca tatilin rehavetini üzerinden atma çalışmaları üzerinde yoğunlaşacak.

FUTBOLCULAR İSTİM ÜSTÜNDE

Yozgatspor Teknik Direktörü Nihat Tinel 1 hafta sürecek olan Yozgat kampında oyuncuları hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olacak. Takıma yeni katılanlarla birlikte yepyeni bir kadro oluşturma çabasına ilk günden itibaren başlayacak ve gençler dahil, tüm futbolcuları sıkı bir takibe alacak olan Tinel’in vereceği rapor oyuncuların kaderlerini de tayin etmede önemli rol oynayacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor