Bağ evine kumar baskını!

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR KADERİNİ ÇİZECEK!

Yozgatspor ateşle oynuyor!

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor kaderini çizecek!

Yozgatspor kaderini çizecek!

Yozgatspor ikinci yarının ilk maçını yarın saat 13.00'te Tepecik Belediyespor ile Sorgun ilçe sahasında yapacak. 12 puanla son sırada bulunan ekibimiz bu maçı kazanırsa umut tazeleyecek aksi bir sonuç içerisinde bulunduğu durumu daha da zorlaştıracak.

SPOR      27 Ocak 2021 - 16:11     0

Yozgatspor kaderini çizecek!

Ligin ilk yarısını 12 puanla son sırada kapatan Yozgatspor ikinci yarının ilk maçında Tepecik Belediyespor’u konuk edecek. Düşme korkusunu henüz erken olmasına rağmen iliklerine kadar hisseden ve seri galibiyetlere ihtiyacı olan ekibimiz, birçok transferle güçlendirdiği kadrosuyla çıkacağı maçta rakibini yenerek hem ikinci yarıya moralli bir başlangıç yapmak, hem de kader maçlarından ilkini kazanmanın mücadelesini verecek.

Yozgatspor ikinci yarının ilk maçını yarın saat 13.00’te Sorgun İlçe Stadyumu’nda Tepecik Belediyespor ile yapacak.

TEK YOL GALİBİYET

Sezonun ilk yarısında yaşanılan talihsizlikler, yetersiz kadro, bazı maçlardaki basit hataların kurbanı olan ve ancak 12 puan toplayan Yozgatspor ligin son sırasına demir attı. Kadrosundan 9 genç ve beklentilere cevap veremeyen ismi gönderen, birçok oyuncusu sakatlandığı için yararlanamayan ve bu nedenle de devre arasında eksik olan mevkilere 9 oyuncu alarak bu açığı kapatmaya çalışan Yozgatspor, ilk yarıda 1-1 berabere kaldığı rakibi karşısında mutlak galibiyet için sahaya çıkacak. Teknik Direktör Memduh Fidan ve yeni transferlerin takıma neler kattığının da görüleceği maçta alınacak beraberlik ya da yenilgi henüz ikinci yarı yeni başlasa da Kırmızı Siyahlı ekibin ligde kalma umutlarını biraz daha azaltacak.

Ligde 22 puanla 7’inci sırada bulunan play-off mücadelesi veren Tepecik için de oldukça önemli olan bu maçta ortaya çıkacak sonuç, alt sıralardaki diğer takımların da pozisyonunu belirlemede önemli rol oynayacak. Rakiplerinin bazılarının birbirleriyle karşı karşıya geleceği hafta kazansa da son sıradan kurtulamasa da gelecek haftalar için umut tazeleyip, yeni bir sayfa açma şansına sahip olacak ekibimizde yeni transferlerin neler yapacağı da büyük ölçüde ortaya çıkacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor