Yozgatlı göçmeseydi ne olurdu?

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR İYİ BAŞLADI

Eğitimde ara bitiyor

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor iyi başladı

Yozgatspor iyi başladı

Yozgatspor ikinci yarının ilk maçında Ankara DSİspor'u yeni transferlerinin attığı gollerle 2-1 yenerek zirve takibini sürdürdü. Gruptaki diğer temsilcimiz Sorgun Belediyespor ise sahasında oynadığı maçta Osmancık Belediyespor'a 2-0 yenilmekten kurtulamadı.

SPOR      06 Subat 2022 - 16:56     0

Yozgatspor iyi başladı

İlk yarıyı liderin 6 puan gerisinde dördüncü sırada kapatan Yozgatspor, ikinci yarının ilk maçında Ankara DSİspor’u 2-1 yenerek umutlarını zirveye çıkardı. Kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren ve kalan maçlarını kazanma arzusundaki ekibimiz sahasında oynadığı maçta rakibini Muhammet ve İlyas’ın attığı gollerle 2-1 yenerek hem taraftarını sevindirdi hem de zirve takibini sürdürdü.

Yozgatspor ikinci yarının ilk maçında Ankara DSİspor’u yenerek rakiplerinin de puan kaybetmesi ile birlikte yeniden iddialı konuma geldi.

ETKİLİ OYNADIK

Kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren ve ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak isteyen Kırmızı Siyahlılar, taraftarının verdiği destekle maça oldukça istekli ve baskılı başladı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleye yüklenen ekibimiz 17’inci dakikada aradığı golü buldu. Muharrem Kaya'nın sağ kanattan ortasında arka direkte Muhammed Ali Pala gelişine sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Yozgatspor 1959 FK, Ankara DSİspor karşısında 1-0 öne geçti.

Dakika 31'de Ankara DSİspor'lu oyuncu ile Kaleci Bayram Meriç ceza sahası içinde çarpıştı. Maçın hakemi penaltı noktasına gösterdi.  Topun başına geçen Ankara DSİspor'lu oyuncu Emrullah  Çelenk topu ağlara gönderdi. 1-1

Dakika 75’da Sol Kanattan gelişen Yozgatspor atağında Burak Emre Kayan'ın ortasına ceza sahası içinde İlyas Kağan Eker sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi 2-1. Maçın geride kalan dakikalarında takımların atakları sonuç vermeyince Yozgatspor rakibini iki yeni transferinin attığı gollerle 2-1 yenerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptı. Bu sonuçla puanını 17’ye çıkartıp üçüncü sıradaki yerini koruyan ekibimiz lider Bağlum’un Ankara TKİ ile berabere kalması sonucu aradaki farkı da 4’e indirerek iyiden iyiye iddialı konuma geldi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor