İlçeler haftaya kaldı

Okuduğunuz haber
YOZGATSPOR GÜNEY'E İNECEK

Murat Kürüm'den iyi haber

Anasayfa   /    Spor    /    Yozgatspor Güney'e inecek

Yozgatspor Güney'e inecek

Bölgesel Amatör 4'üncü Grup lideri Yozgatspor devre arası kampını yapmak için Antalya Manavgat'a gidecek.

SPOR      21 Aralik 2018 - 19:43     0

Yozgatspor Güney'e inecek

Ligin yarısını 34 puanla ve yenilgisiz zirvede bitiren Yozgatspor devre arasının ilk kampını Antalya’da yapacak. Hedefini aradaki puan farkını koruyarak sezonu zirvede kapatmak olarak belirleyen ve kadrosuna yapacağı takviyelerle güçlenecek olan Kırmızı Siyahlılar, 12 gün sürecek kampta yapacağı hazırlık maçlarıyla ligin de havasını soluyacak.

Yozgatspor ikinci etap kamp çalışmalarını yapmak üzere 24 Aralık Pazartesi günü Antalya’da hareket edecek.

YOZGAT GÜNEY’E İNECEK

Kırmızı Siyahlılar yarından itibaren başlayacağı kamp çalışmalarında teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar üzerinde duracak. Kişisel hataları en aza indirip, lige en iyi şekilde girmek isteyen Kırmızı Siyahlılar’ın kadrosuna yeni katılacak isimlerin de durumu gözden geçirilecek. Oyuncuların son durumunu gördükten sonra karar verecek olan teknik yönetim, eğer eksiklik görürse bu bölgelere transfer yapılması gündeme gelecek.

24 Aralık’ta Antalya Manavgat’ta kamp yapacak ekibimiz daha sonra Yozgat’a dönerek Çankırıspor ile yapacağı ikinci yarının ilk maçı için çalışmalarına devam edecek. Sahasında oynayacağı maçta sergilenecek oyun planını belirleyecek Kırmızı Siyahlı takımın kadrosu da büyük ölçüde belli olacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor